MŰSORAINK
VERONICA ARANYA

Veronica aranya - 53. rész
Míg Veronica gyógyul, Martin igyekszik visszaszerezni kedvese bizalmát. Emiliano és Virginia együtt vacsoráznak, s a férfi rájön, hogy unokatesója gyönyörű nővé érett. Botel exhumáltatni akarja Veronica sírját, hogy egy kórboncnok megmondhassa a kislány halálának pontos körülményeit. Virginia Danielt használja fel arra, hogy eltávolítsa az útjából Veronicat. 
Veronica aranya - 52. rész
Magdalena belemegy Clemente, Aaron testvérének a játékába, s találkozik vele kettesben, hogy megtudhassa végre mi történt a lányával oly sok éven át. Azonban az asszony nem is sejti, hogy a háttérből halottnak hitt férje figyeli őket. Martin ellenzése ellenére, Veronica elfogadja Pierre meghívását a hotelba.
Veronica aranya - 51. rész
Veronica, amint felépül vissza akar térni Mexikóvárosba és elválni Martintól. Ezalatt Emiliano teljesen új életet kezd, s újra bele veti magát a munkába. Martin szenved, mert Veronica sosem fog neki megbocsátani.
Veronica aranya - 50. rész
Veronica először nem emlékszik semmire, majd eszébe jut a veszekedés Martinnal és látni sem akarja őt. Magdalena aggódik Veronica miatt, bár nem tudnak a történtekről, de érzi, hogy baj van. Virginia megpróbálja megölni Jorget.
Veronica aranya - 49. rész
Emiliano és Virginia hazatér, ám Jorge szándéka, hogy fiát egyből egy rehabilitációs központba viszi, elüldözi Emilianot. Veronica állapota továbbra sem javul, a leégett ház maradványai között egyedül Pablo szent festménye marad ép. 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség