MŰSORAINK
VERONICA ARANYA

Veronica aranya - 122. rész
Virginia, Manuel és Aaron nem hagyják annyiban az őket ért sérelmeket, s mindhárman a végletekig képesek elmenni, hogy elérjék, amit akarnak. Arturo és Blancita esküvője utáni ünneplést félbeszakítja Aaron lövöldözése. 
Veronica aranya - 121. rész
Mariana elüti Ana Perlat, akit válságos állapotban kórházba szállítanak, nem csak az ő élete, de a gyermeke élete is veszélyben van. Virginia megöli Danielt, majd a bizonyítékokat eltüntetve Magdalenat keveri gyanúba. A bíróság mindkettőjüket előállítja. 
Veronica aranya - 120. rész
Veronica eljátssza, hogy csak Virginiaban bízik meg. Míg ő továbbjátssza a szerepét, hogy leleplezzék a nőt, Martin és Rebecca Mina Escondidaba siet Juan atyához. Pablo emlékezetes leckét ad Mariananak, hogy felfogja végre, ő és Ana Perla összetartoznak. Veronicanak sikerül elbizonytalanítania Danielt.
Veronica aranya - 119. rész
Julio megmenti Ana Perla életét. Martin elhívja az istállókhoz Veronicat, hogy Samson segítsen neki visszanyerni az emlékeit. Rájönnek, hogy Virginia és Daniel áll az elrablás és baleset hátterében. Manuel megszökik a rendőrség elől, s felkeresi Juan atyát, hogy megölje, mert azt hiszi ő árulta el a titkát. 
Veronica aranya - 64. rész
Pablo édesanyja, Lucia mindenkire jó benyomást gyakorol, az ünneplésüket azonban elrontja a részeg Manuel felbukkanása, s tönkre teszi a festményt, ami a családról készül. Nanciyaga letámadja Martint, s megmondja neki, hogy a sors tévedett, s ők ketten egymásnak lettek teremtve. 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS