MŰSORAINK
VERONICA ARANYA

Veronica aranya - 13. rész
Virginia megtudja, hogy Demetrio Martin testvére, és hogy meghalt. Caludiat behálózva akarja kideríteni, hogy miért titkolja Martin a család előtt azt, hogy ki a testvére. Újabb terveket sző, amihez nagy segítsége a szeretője, Daniel.
Veronica aranya - 12. rész
Jorge hozzájárulását követően Martin mihamarabb megtartaná az esküvőt. Azonban a megbeszélésen kiderül, mennyire nem ismerik még egymást a fiatalok, s a Prado Castelo család előre megszervezett templomi esküvőhöz ragaszkodik. 
Veronica aranya - 11. rész
Virginia tovább provokálja Veronicat, a lány megüti őt, aminek Jorge is tanúja lesz. A lány egyetlen boldog öröme Martin közelsége, de a férfi az elcsábítása mellett távolságot is tart tőle, mert fél, hogy beleszeret. Mikor a lány meglátogatja őt az irodájában, féltékeny lesz Claudia és Martin közeli kapcsolatára.
Veronica aranya - 10. rész
Virginia családi vitát szít, amikor Jorge is megtudja, hogy Veronica könnyűvérű, s nem Martin az első férfi az életében. Jorge csalódik a lányban, s így könnyen befolyásolhatóvá válik Salma és Virginia kedvének. Veronica fülig szerelmes lesz Martinba, de érzi, hogy a férfi valamiért tart tőle.
Veronica aranya - 9. rész
Martin társa, Botelo arany lelőhelyet talál, azonban vevőt kell rá találniuk, hogy érdemes legyen kiásni. Martin felajánlja Jorgenak, amikor megtudja, hogy épp beszállítót keres, s egyúttal megkéri Veronica kezét is. Emiliano féltékeny, összeveszik Veronicaval és nem akar vele együtt dolgozni többé. 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség