MŰSORAINK
TŰSAROK

Tűsarok - szombat 10.25
Orosz Barbara az egyik legsikeresebb magyar cipőtervező segítségével megmutatja, hogy milyen lesz az idei cipődivat, és az otthonunk, a kert csinosításához is hasznos ötletekkel szolgál. Száguldj vele tűsarkakon vasárnap délelőtt a TV2-n!
Tűsarok - szombaton 10.20 - kor
Ezen a héten Orosz Barbara segít az elengedésben azoknak, akik már nem tudják megmenteni párkapcsolatukat, és ezúttal egy kicsit a kulináris élvezeteknek is hódolhatsz. Száguldj vele tűsarkakon vasárnap délelőtt a SuperTV2-n!
Tűsarok - szombat 10.25
Ajánló - Kedves hölgyek! Itt a tavasz, és ezennel újraindul a Tűsarok! A műsor továbbra is sok izgalmas, érdekes, pezsgő témával készül. Az első adásban Micheline csillagos séfektől leshettek el hasznos fortélyokat, és nem utolsósorban a világhírű énekesnő, Ellie Goulding cipőkollekcióját is elhozza nektek a Tűsarok egyenesen Londonból. Száguldj tűsarkakon a SuperTV2-n szombaton 10.25-kor, ha téged sem csak a felszín érdekel!
Tűsarok - szombat 9.00
Ajánló - Ezen a héten mindenképp nézzétek a Tűsarok adását, mert a szezon utolsó adásából megtudhatjátok, hogyan készítsétek fel bőrötöket az év legszebb napjára, illetve az is kiderül, miként emelik ki a karácsonyi desszertek a kávé fenséges ízét és zamatát.  
Tűsarok - szombat 8.50
Ajánló - Ezen a héten is nézzétek a Tűsarok műsorát, mert bemutatják hazánk egyik legsikeresebb divattervezőjének új kollekcióját. Megtudhatjátok, mely tanárok váltak nemzedékek példaképévé és lettek díjazottjai a Rátz Tanár Úr Emlékdíjnak, illetve a karácsonyi forgatagban is segít a stáb eligazodni, hasznos ötleteket nyújtva a még bizonytalankodóknak.

Tűsarok - szombat 8.15
Ajánló - Az eheti műsorban is sok izgalmas témával kedveskedik nektek a Tűsarok. Megtudhatjátok például, milyen lakberendezési kiegészítőkkel, trükkökkel készülhettek az ünnepekre, illetve Lázár Chef és Orosz Barbara Londonba látogatnak, hogy felfedezzék, melyek a legújabb trendek és legizgalmasabb ételkülönlegességek a világban. Száguldjatok velük szombaton reggel, ha titeket sem csak a felszín érdekel!
Tűsarok - szombat 8.35
Ajánló -  Nézzétek a Tűsarkot ezen a héten is, mert kiderül, melyek a legújabb dizájntrendek a kávézás világában, minden lábtípusra szexi, meleg csizmákkal készül  stáb, és az ország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjának marketing menedzsere is beavat benneteket a szakma kulisszatitkaiba. Száguldj Tűsarkakon szombat reggel 8.35-kor a SupertTV2-n, ha téged sem csak a felszín érdekel!
Tűsarok - szombat 8.50
Ajánló - Ezen a héten is nézzétek a Tűsarok műsorát, mert bevezet benneteket a felpezsdült magyar divatélet kulisszái mögé, beszámol a legújabb trendekről és az is kiderül, ki nyerte idén az édesanyák legnagyobb elismeréséül szolgáló Aranyanyu Díjat. Tűsarok: szombaton 8.50-kor a SuperTV2-n!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség