MŰSORAINK
TŰSAROK

Tűsarok - szombat 10.00
Orosz Barbara megmutatja műsorában, miként varázsolhatod el idén nyáron is igéző pillantásokkal a férfiakat, de természetesen a gasztronómia szerelmeseiről sem feledkezik el: jobbnál-jobb hűsítő kávé- és koktéltippeket ad.
Így lehetsz igazán divatos a fesztiválszezonban!
A Tűsarok elkalauzolta a nézőket a lenyűgöző Jordániába: bemutatta a fővárost, Ammant, ahol a bazári árusok még magyarul is tudnak néhány szót, illetve Petrát, amely méltán a turisták kedvence. Utánajárt a bőrápolási és fesztiváltrendeknek. Ezen kívül ellátogatott a Terézanyu pályázat díjkiosztójára, ahol a nyertesekkel is beszélgetetett. Végül beült egy igazi franciás hangulatú kis kávézóba.
Tűsarok - szombat 10.10
Orosz Barbara ad még egy kis ízelítőt az arab kultúra szerelmeseinek Jordániából, és a közelgő fesztiválszezon kihagyhatatlan divatdarabjait is megmutatja.
Tűsarok - szombat 9.55
A Tűsarok ezúttal egy igazi kuriózummal szolgál. Elviszi a nézőt Ammanba, ahol Jordánia és egyben a világ egyik legnagyobb problémájáról, a vízügyi helyzet fontosságáról esett szó. Illetve az is kiderül, hogyan fogadták a magyar ízeket és alapanyagokat az arab kultúrában.
Tűsarok - szombat 10.25
Anyák napja közeledtével Orosz Barbara segít tippeket adni, hogy mivel lehet elkápráztatni az édesanyákat és a nagymamákat, illetve bemutat egy kalapltervezőt is, aki szeretné Magyarországot elkápráztatni különleges fejfedőivel.

Tűsarok - szombat 10.25
Orosz Barbara ezúttal ellátogat egy fashion week-re, ahol idén tavasszal is magyar designerek egész sora mutatkozik be. Illetve a Tűsarokból azt is megtudhatod, milyen népszerű változáson ment keresztül egy népszerű blogger-írónő élete.
Tűsarok - szombat 10.30
Orosz Barbara bemutat egy fantasztikus szobrászt, akinek alkotásait áthatja a szenvedély, a humor és az irónia. Továbbá egy nagysikerű pályázatról is beszámol.
Tűsarok - szombat 10.15
A Tűsarok bemutat egy magyar lámpatervezőt, utánajár miként hatnak a reklámok a hölgyekre, és további szemet gyönyörködtető érdekességgel is készül.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség