MŰSORAINK
TRENDMÁNIA

Trendmánia - szombat 9.50
Görög Zita nevetve készül a nyárra. A Trendmánia ezúttal vidám körmökkel, színes ruhákkal, na, és feszes izmokkal vár szombaton a SuperTV2-n.
Trendmánia - szombat 9.50
Színes, gyerekbarát koktélok, színes labdák, színes körmök. Görög Zita egyiket sem hagyja ki a Trendmániából szombaton, a SuperTV2-n.
Trendmánia - szombat 9.00
Ha valaki azt gondolta volna, hogy a stílus és a divat világa nem szórakoztató, akkor nézze meg a Trendmánia szombati adását 9.00-tól, hiszen Görög Zitáék erre biztosan rácáfolnak!
Trendmánia - szombat 9.10
 Színes körmök, színes anyagok, gyönyörű teríték - Görög Zita így várja a tavaszt, és a Trendmániában meg is mutatja, hogy mivel vidíthatjuk fel hétköznapjainkat.
Trendmánia - szombat 8.55
A Trendmániából megtudhatod, hogy mekkora táskával shoppingol Wolf Kati, és az is kiderül, mit is akart mondani Szögeczki Ági. Trendmánia Görög Zitával szombaton a SuperTV2-n.

Trendmánia - szombat 9.25
A Trendmániában ezúttal Vásáry André kíséri el Görög Zitát egy izgalmas kalandra, a trend világába. Trendmánia - szombaton a SuperTV2-n.
Trendmánia Nagy Adrival és Görög Zitával - szombat 9.25
Ajánló - Görög Zita vendége Nagy Adri lesz, akivel kipróbálják a tavaszi parfümkínálatot, és vidám, mintás körömlakkot is választanak.
Trendmánia - szombat 9.30
Ajánló - Görög Zita ezúttal azt is megmutatja, hogy milyen jól mutat a pötty a ruhán, de modellezett is, és ismét kipróbálja a legújabb körömlakk-trendet.
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS