MŰSORAINK
TRENDMÁNIA

Trendmánia - szombat 9.10
 Színes körmök, színes anyagok, gyönyörű teríték - Görög Zita így várja a tavaszt, és a Trendmániában meg is mutatja, hogy mivel vidíthatjuk fel hétköznapjainkat.
Trendmánia - szombat 8.55
A Trendmániából megtudhatod, hogy mekkora táskával shoppingol Wolf Kati, és az is kiderül, mit is akart mondani Szögeczki Ági. Trendmánia Görög Zitával szombaton a SuperTV2-n.
Trendmánia - szombat 9.25
A Trendmániában ezúttal Vásáry André kíséri el Görög Zitát egy izgalmas kalandra, a trend világába. Trendmánia - szombaton a SuperTV2-n.
Trendmánia Nagy Adrival és Görög Zitával - szombat 9.25
Ajánló - Görög Zita vendége Nagy Adri lesz, akivel kipróbálják a tavaszi parfümkínálatot, és vidám, mintás körömlakkot is választanak.
Trendmánia - szombat 9.30
Ajánló - Görög Zita ezúttal azt is megmutatja, hogy milyen jól mutat a pötty a ruhán, de modellezett is, és ismét kipróbálja a legújabb körömlakk-trendet.

Trendmánia - szombat 9.30
Vidám, akár focis minta a körömre? Miért ne? Görög Zita utazással, sporttal, divattal vár szombaton, a Trendmániában.
Trendmánia - szombat 9.15 - kor
Ajánló - Görög Zita szombaton ismét megmutatja mi a trend, bevezet a kiegészítők, a divat világába.
Trendmánia szombaton 9.25 - kor
Görög Zita ismét megmutatja, hogy mi lesz a divat tavasszal, elvezet a stílus, a trend világába.Trendmánis szombat délelőtt, a SuperTV2-n.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség