MŰSORAINK
TRENDMÁNIA

Trendmánia - szombat 9.20
Trendi körmök, csinos ruhák, finom ételek, lakberendezés - Görög Zita ezúttal is izgalmas témákkal vár a Trendmániában szombaton 9.20-kor a SuperTV2-n!
Trendmánia - 2018.04.14.
Görög Zita Marton Adrienn gasztrobloggerrel készített egészséges és finom ételeket, majd Magony Szilvi új karcsúsító technológiákat próbált ki. Dobó Ági hipoallergén sminket kapott és végül tavaszi körmök készültek Zitának.
Trendmánia - Kozma Orsi igazi állatbarát anyuka
Görög Zita Geszler Dorottyával készít egészséges salátát és turmixot húsvétra, majd Kozma Orsi és kislányai segítségével utánajárt, hogy kell helyesen gondozni a nyuszikat. Készültek még finom koktélok és csodás húsvéti körmök is.
Trendmánia - Nagy Adri babonából nem rendezte még be a babaszobát
Nagy Adri Görög Zita segítségével utánajárt a 2018-as bababútor trendeknek, szó volt a babaápolásról és a babaruhákról, illetve kiderült, mik azok a baby boommer körmök és hogyan lehet elkészíteni őket.
Trendmánia - Kocsis Korinna a természetesség híve
Görög Zita szépségkirálynőkkel járt utána a természetes hatású műszempilláknak és a mosolytervezésnek, de készültek tavaszi koktélok és tavaszváró körmök is.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS