MŰSORAINK
TÖBB MINT TESTŐR

Több mint TestŐr - szombat 10.00
A kutyák közt a szívférgességet egy bizonyos kórokozó terjeszti. A halálos kórokozó megállítható. Judy két kutyája elvesztése után már nem ad bármit kedvencének, sok kutya ugyanis allergiás a legtöbb takarmányra. Önkiszolgáló mosó négylábúaknak? Megmutatjuk! Szombaton 10 órakor a SuperTV2-n!
Több mint TestŐr - szombat 9.55
Laktóz- és gluténmentes fagylaltot készítünk az öregedésgátló szentjánoskenyérmag liszttel és a szívvédő bambuszrosttal. A dekoltázs árulja el sokszor egy nő valódi korát. Hogyan lassítható le ezen érzékeny terület öregedése? Több mint TestŐr vasárnap 10.50-kor!
Több mint TestŐr - szombat 9.30
Főszerepben a nyár - a paradicsom grillezés hatására egészségesebb, mint a friss, kiderítjük, hogy miért. Amit a bőrünkre kenünk bizonyítottan tíz percen belül bekerül a véráramba - akkor milyen az ideális naptej? Több mint TestŐr a FEM3 műsorán vasárnap 8.50-kor!
Több mint TestŐr - szombat 10.30
A több ezer éves kínai orvoslás alapját az akupunktúrát a világon több, mint 180 országban használják. Megmutatjuk a csontrendszer hogyan irányítja a gyógyító folyamatokat, és miért kell rá mindennél jobban vigyázni.
Több mint TestŐr Szabó Győzővel - szombat 10.25
A színész több mint 16 kilót fogyott. Saját életmódszabályokat alkotott a siker érdekében. A napi minimum 2 liter folyadékot már a kezdő életmódváltók is elfogyasztják. De miért fontos, hogy kevés nátrium és sok magnézium legyen az ásványvízben?

Több mint TestŐr - Szombat 10.45
Magyarországon évente ötszáz nő hal meg méhnyakrákban. Várkonyi Andrea orvosként és anyaként is tudja, hogyan lehetne ezt a számot a töredékére csökkenteni. A megfelelési kényszer, önértékelési problémák, és a szeretethiány szinte mindenkit érintenek. Hogyan lehet ezt legyőzni? A Több mint TestŐrből kiderül.
Több mint TestŐr - Június 17-től
A Több mint TestŐr kérdez, tesztel véleményez. Kipróbálja a legújabb módszereket, megtalálja azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Ez a Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal a TV2-n.
Több mint TestŐr - szombat 10.20
Csomor Csilla a hormonális nehézségei ellenére fogyott le látványosan - elmeséli hogyan. A kínai étkezésről téves kép alakult ki Magyarországon. A Több mint TestŐrből kiderül, hogy miért esznek a kínaiak sokszor keveset.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség