MŰSORAINK
TÖBB MINT TESTŐR

Dorongfánknak és botratekercsnek is hívták a 19. században. Ma már létezik sós húsos és vegetáriánus kürtőskalács is. A különböző kristályoknak más-más rezgése van. Gájer Bálint kezdődő influenzájára keres alternatív megoldást a Több mint TestŐr következő adásában!
Tovább
A Több mint TestŐr e heti adásában a tavaszi megújuláshoz kaphatsz néhány nagyszerű tippet. Kiderül, hogyan segít az indiai csalán a fogyókúrázóknak, megtudhatod, hogyan táplálhatod a bőrödet, és nem utolsó sorban arra is fény derül, hogy milyen technikával lehet segíteni a zsírbontást.
Tovább
Szűcs Adriána fotómodellként dolgozik mai napig. 2017 novemberében egy apró csomót fedezett fel a mellében, amiről végül kimutatták, hogy rosszindulatú elváltozás. A 26 éves lányt sokkolta a hír, de az első tagadás után – mert természetesen nem akarta elhinni, hogy ez vele történik – elhatározta, hogy végigcsinálja a kezeléseket és mindent megtesz a gyógyulásáért. Elkezdett blogot írni, amivel másoknak is erőt adott. Jelenleg a kezelések közepénél jár, de a csomók már nem kitapinthatók. Hihetetlen ereje, illetve elszántsága példaértékű. Bár azt mondja sokszor nagyon nehéz a harca, sosem fogja feladni, és győzni fog.
Tovább
Napjainkban egyre többen ismerik fel, hogy sok betegség okozója a helytelen, mozgásszegény életmód, valamint a túlzott és egészségtelen táplálkozás. A tudatos táplálkozással megőrizhető az egészség és növelhető a szellemi és a fizikai teljesítmény. Hogy hogyan lehet valaki egészségtudatos, azt Kutasi Kelly árulta el Maloveczky Miklósnak.
Tovább
Pamela étkezési tanácsait sokan figyelik, hiszen az anyuka szülése után hamar visszanyerte az eredeti alakját. Saját bevallása szerint enni is és főzni is szeret, és sosem volt hajlandó koplalni. Ha kíváncsi vagy, hogyan készíti a fantasztikus és egészséges csokifondüt, akkor nézd meg a videót!
Tovább

Főként a testépítőknek fontos, hogy egy nap minél több fehérjét tudjanak megenni. Ezeket a tojásfehérjéből készül kiegészítő ételeket először ők találták ki, majd szakemberek továbbfejlesztették és tökéletesítették. A laktóz érzékenyek számára is alternatívát nyújthat a tojásfehérjéből készített tejföl, vagy túró.
Tovább
Pamelának a szülés utáni súlyfeleslegét elég hamar sikerült leadnia, azóta tartja az elért eredményt. Pedig sokszor a fogyókúra utáni súlymegtartás nehezebb feladat, mint maga a diéta. Nemcsak saját étkezésére figyel oda, de kislányát, Natit is igyekszik az egészséges táplálkozásra nevelni. A videóból megtudhatod, milyen ételeket fogyaszt napközben Pamela.
Tovább
Fogyókúrázni sem könnyű, de ha már megvan az álomsúly, annak megtartása talán még nehezebb. A kenyér kiváltása megoldást jelenthet, de lényeges, hogy a rostdús ételek, tehát a zöldségek, gyümölcsök fogyasztása nagyobb százalékban szerepeljen az étrendben, mint a fogyókúra előtt.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS