MŰSORAINK
TECHGURU

TechGuru (AP)
(2018)
okosmagazin (25')

Lemaradtál a legutóbbi részről? Kattints, és nézd vissza!

Sztárvendég a TechGuruban: Cseh Laci nemcsak a vízben, hanem az e-sportban is otthon van. Kiderül, miért vállalta el egy e-sport fesztivál fővédnökségét. A tenisz után focilabda adogató eszközön töri a fejét egy magyar fejlesztő. Ha bejön, újabb magyar szabadalomból lehet világszenzáció. Majd múzeumok és digitalizáció: Milyenek az Instagram-kompatibilis kiállítóterek? A témában Vitézy Dávid, a Közlekedési Múzeum főigazgatója a TechGuru vendége. Végül pedig szó lesz az okosotthonokról, okosháztartásokról: megismerhetsz egy appról működtethető kávépörkölőt, nem csak a kávé szerelmeseinek. Tarts velünk!

A műsorról röviden:

A TechGuru a digitális eszközök, szolgáltatások, applikációk, startupok világát, érdekességeit, fejlesztéseit, a hétköznapokat segítő újdonságait mutatja be. Mit várhatunk az 5G technológiától, hogyan alakítja át életünket? Milyen lesz a holnap, hogyan épül be a technológia a városokban, az orvosi alkalmazásokba, a digitális felsőoktatásba, az intelligens közlekedési rendszerekbe. A TechGuru teszteli a legújabb technológiákat, érthetően, izgalmasan mutatja be a számítógépek, az elektromos autók és az okos-otthonok világát.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS