MŰSORAINK
TECHGURU

Nézd meg a TechGuru legújabb részét!
Tovább
Nézd vissza a TechGuru legfrissebb adását!
Tovább
Nézd vissza a TechGuru legutóbbi adását!
Tovább
Nézd meg a TechGuru legújabb részét!
Tovább
A TechGuruban ezúttal arról lesz szó, hogyan veszik át a bankkártyák a készpénz helyét az életünkben. Megismerhetsz egy újabb magyar innovációt, ami képes a mellrákot korai szakaszban diagnosztizálni. Aztán Ambrus Ádám kipróbálja, milyen élmény az anyósülésen utazni egy elektromos autóban.
Tovább

A TechGuru megmutatta, milyen volt az e-sport-világ hazai fesztiválja, milyen elektromos járművekkel közlekedhetünk a közeljövőben, és hogy hol tart jelenleg az azonnali utalás.
Tovább
E-sport fesztivál zajlott Budapesten, ahol volt magyar győztes is. Óriáskivetítők, cosplayesek és arénahangulat minden mennyiségben a TechGuruban Ambrus Ádámmal vasárnap 10.30-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Ambrus Ádám elárulja, mi is az a cosplay, és hogyan kötődik az e-sport világához. Benézhetsz egy elektromos autó motorháztetője alá, tovább boncolgatjuk a netes függőségek témakörét, majd egy marosvásárhelyi fiatal árulja el, hogyan alkotta meg egy díjnyertes 3D nyomtatott holdbázis tervét.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS