2017. november 22. szerda
Cecília

Sztárban sztár +1 kicsi - Facebookjáték szabályzat

Köszönjük, hogy játszottatok a Sztárban Sztár +1 kicsi Facebookjátékával! A helyest megfejtést küldők között sorsoltunk, a páros jegyeket nyerték:

2017.11.21.
Poós László
Zacsovics Anett

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Kft. (1145 Budapest, Róna u. 174. Adószám: 24802882-2-44 Cégjegyzékszám: 01-09-183200) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2017.11.20-tól folyamatosan - heti frissülés szerint, heti sorsolásokkal a Sztárban Sztár +1 kicsi című műsorsorozat sugárzási időszaka alatt a SUPERTV2-n.

A nyeremény:

Páros belépőjegy a „Sztárban Sztár +1 kicsi” élő adására.

Szabályzatunk értelmében az aktuális nyertes visszajelzését minden héten a válaszemailben meghatározott időn belül várjuk a sztarbansztarjegy@tv2.hu e-mail címre arról, hogy át tudja-e venni nyereményét, el tud-e jönni partnerével az Élő Show-ra.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik emailben elküldik válaszukat a Sztárban Sztár +1 kicsi hivatalos Facebook-oldalán feltett kérdésre.

Az egyes játékok időtartama:
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális nyereményjáték-posztban találhatóak, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.
A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a Sztárban Sztár +1 kicsi Facebook-oldalán elhelyezett poszt alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. A játékos minden kérdést csak egyszer válaszolhat meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:
A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a Sztárban Sztár +1 kicsi hivatalos weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.
A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a SUPERTV2 veszi fel és az általa megadott adatok alapján a személyes átvételt biztosítjuk. A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget. A nyeremény - a sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyereményként elnyert páros belépőjegy szerinti élő adás napján vehető át. A SUPERTV2 az átvételről és az előadásban történő nézőként való részvétel egyéb feltételeiről a nyertest e-mailben tájékoztatja.

Amennyiben a nyertes az élő adás napján nem jelenik meg az előzetes tájékoztató levélben megjelölt időpontban, úgy elesik az élő adáson való részvételtől!
Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorolunk ki.
Amennyiben a nyertes a kihirdetés időpontjától számítva a válasz-emailben meghatározott időn belül nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.
A résztvevők az oldal használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a SUPERTV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a SUPERTV2 ezen információt nem adja ki. A SUPERTV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (http://supertv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a SUPERTV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk át és csak az alkalmazásokkal kapcsolatban használjuk.

SUPERTV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
http://supertv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


Címkék:

2016. november 22. 15:35További produkciók© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS