MŰSORAINK
SUPERCAR

SuperCar - vasárnap 9.10
Ajánló - Vannak autók, amelyek attól szuperek, hogy nagyon nagy hely van bennük és az ésszerűség szülte őket. A műsor most egy ilyen modellt mutat be.
Supercar: Így teljesít 252 lóerő!
Kívülről nagyon ismerős formákkal találkozott Anett és Totti, amikor megpillantották aktuális tesztalanyukat, az Audi A5-t. Hogy milyen volt a kocsi belülről, valamint, hogy hogy bírta a terepet az új Suzuki Ignis, kiderül a Supercarból.
SuperCar - vasárnap 9.00
 A következő adás tartalmából.
SuperCar - vasárnap 9.00
Ajánló- A következő adás tartalmából.
SuperCar - vasárnap 9.10
A SuperCar két műsorvezetővel jelentkezik. Czippán Anett női szempontok alapján értékeli az autókat, és a gyorsulásra se mond nemet.

SuperCar - vasárnap 9.20
Az autó, ami kivált érzelmeket, és meglepetéseket is tartogat. És a kiállítás, ami nagyon vegyes palettával fogadta a látogatókat.
SuperCar - vasárnap 9.40
Ajánló - Kiderül, hogy hogyan lehet tíz embert eljuttatni úttalan utakon, lakatlan területekre. Ahogy az is, hogy mivel kell szállítani akár egy tonnányi árut, ha rossz terepre kell menni. És a SuperCar azt is megmutatja, hogy mivel érdemes utazni, ha nem megyünk gyors terepre, nem szállítunk semmit, de gyorsan akarunk menni.
SuperCar - vasárnap 9.15
Ajánló -  A következő adás tartalmából.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség