SUPER MOKKA
Meztelenkedés a gyerekek előtt

Révész Renáta Lilián, pszichológus egy olyan témáról beszélt a SuperMokka stúdiójában, amely minden gyermek életében egyszer sorra kerül: az intimitás-, illetve a saját, vagy mások teste iránti érdeklődés kialakulása. Mit tehet a szülő, ha a gyermeke meztelenül látja meg, és kérdéseket tesz fel? A pszichológus szerint a legrosszabb dolog, amit ilyen esetben tehetünk, ha bármiféle korlátozást, vagy kényszert alkalmaznánk a gyerekkel, vagy a témával szemben. Körülbelül 3-4 éves korukban kezdenek el a gyerekek érdeklődni a testük iránt, illetve ebben az életkorban szokott az is előfordulni, hogy a szülő felteszi magának a kérdést: meddig is fürödhet együtt a gyermekével?

Nézd meg most a SuperMokka videóját és tudj meg többet a témáról!

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.
 

Címkék: felnőtt   gyerek   gyereknevelés   meztelen

2013. március 26. 15:05Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség