SUPER MOKKA
A Rippel fivérek népszerűsítik az artistákat

A SuperMokka vendégei voltak a Rippel fivérek, valamint Oláh Miklós, a Baross Imre Artistaképző Intézet igazgatója, és Veress Zsanett, az iskola artista növendéke. Több mint 60 éve nyitotta meg kapuit az Artistaképző, ahonnan számos híresség indult, mint például a Rippel testvérek. A napokban az intézmény ismét felvételit tart, ahová várják azokat a mozgékony gyerekeket, akik még nem tették le voksukat egy sportág mellett sem. Az artistaképző igazgatója elmondta, hogy nem szükséges különleges előképzettség a felvételihez, minden jó állóképességgel és ruganyossággal rendelkező gyereket szívesen látnak. Tíz éves kortól lehet jelentkezni, de idősebbeket is felvesznek, akik általában már rendelkeznek tornász vagy táncos múlttal. A Rippel fivérek célja, hogy populárisabbá tegyék ezt a műfajt, hiszen minden megtalálható benne: ötvözi a művészetet és a sportot.

Nézd meg most a SuperMokka videóját és tudj meg többet az artistákról!

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.

Címkék: artista   Rippel fivérek   sport   videó

2013. március 12. 15:26Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség