SUPER MOKKA
Nyughatatlan optimisták a Nyilasok

A SuperMokka hétfői műsorában Kovács Patrícia és Fenyő Iván műsorvezetők Csillag Lilla asztrológussal beszélgettek a Nyilas csillagjegyűek jellemző tulajdonságairól. A Nyilas életében kulcsszónak számít a „külföld”, jó nyelvérzékének köszönhetően akár ezzel kapcsolatos is lehet a munkája. Abszolút megbízható jegy, szava törvény, ezért amit ígér, azt mindig be is tartja. Nem szereti, ha korlátozzák, érzelmileg és fizikailag is a nagy tereket részesíti előnyben. Sportos és mozgékony, mindig a távoli célok megvalósítására törekszik. Mindenben és mindenkiben képes meglátni a jót. Derűs és optimista jellemének köszönhető pozitív kisugárzása, amiért szeretnek az emberek a közelében lenni.

Nézd meg most a SuperMokka videóját és tudj meg többet a Nyilas csillagjegyről!

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.

 

 

Címkék: csillagjegy   csillag lilla   horoszkóp   videó

2013. március 11. 15:07Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség