VIDEÓK
A kitartás nem fogy, csak a zsír...

Lakatos Márk stylist új műsorának első szereplője, Hajcsik Anett, hála a szakszerű és odaadó segítségnek, a forgatás megkezdése óta több mint 15 kilót adott le. Lakatos Márk a SuperMokkában elmondta: a műsor abban próbál kitűnni a többi átalakító műsortól, hogy a változáson átesetteknek megmutatják, hogy mennyivel jobbá, és harmonikusabbá váltak, illetve válhatnak, ha folytatják a kijelölt utat. Márk társa az átalakításban Dr. Tóth Tamás, fogyókúra-specialista és táplálkozás szakértő, aki személyre szabott diétát és kezeléseket állít össze a szereplőknek. Anett elmesélte, hogy mikre kellett odafigyelniük, valamint hogy miért is fontos odafigyelni az ingadozó inzulin-, és vércukorszintre. Az Én is karcsú vagyok című  műsorban igazi emberi történeteket ismerhetnek meg a nézők, az elszántságról és akaratról, amelyből mindenki meríthet erőt, ha úgy érezné, hogy zsír helyett inkább a kitartás fogyna jobban.
A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.

Nézd meg a SuperMokka videóját!
 

Címkék: diéta   fogyás   fogyókúra   lakatos márk   stylist

2013. március 6. 15:24Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség