SUPER MOKKA
Boszorkányos nőnap

Kovács Patrícia és Fenyő Iván Farkas Eszter fuvolaművésszel, és Pokorny Lia színésznővel beszélgetnek a 7 boszorkány koncert-show nőnapi kiadásáról. Botos Éva, Polyák Lilla, Tompos Kátya, Falusi Mariann, Básti Juli, Farkas Eszter és Pokorny Lia játssza a boszorkányokat, ezen felül pedig kiderül, hogy van egy nyolcadik, beugró "boszi" is, aki nem más, mint Ágoston Katalin, aki sokszínűségével bármilyen területen megállja a helyét – kivéve a fuvolázást.
Puskás Tamás kicsit modernebb köntösbe bújtatta a Szent Iván éjre készült tavalyi margitszigeti előadást, mely így is a szerelem, az érzelmek, és a női lélek rejtelmeiről szól majd, zenével, tánccal. Pokorny Liáról kiderül, hogy bár úgy gondolja,hogy ő nem énekes, Farkas Eszter másodpercek alatt eloszlatja a kételyeket, hiszen Lia kifejező játékával bármit elő tud adni - ezen felül pedig igenis tud énekelni.
A 7 bosziról további részleteket és érdekességeket találhattok a videóban. Tudtad például, hogy csak férfi táncosok lesznek a boszikon kívül? És hogyan működik 7 ennyire karakteres előadóművész együtt a színpadon? Ha nem, akkor irány a videó!
 

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.

Nézd meg a SuperMokka videóját!

Címkék: előadás   nőnap   pokorny lia   tánc   zene

2013. március 6. 15:23Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség