SUPER MOKKA
Tilla hordhatna magassarkút?

Hihetetlen, de harminc év felett ritka az egészséges lábú ember. Itt azonban már nemcsak a lúdtalp a gondok forrása. Az egyre népszerűbb körömcipők, magassarkúk is tehetnek azért, hogy lábunk már életünk harmadában elgyötört, és beteg legyen. Ifj. Dr. Szokoly Miklós ortopéd szakorvos, traumatológus a SuperMokkában beszélt arról, külső és belső tényezők is befolyásolják lábunk állapotát. Például a kötőszövetek lazaságából kiderült, Tilla például hordhatna magassarkút. A szakértő szerint a lapos talpú cipő sem egészséges, például a gumicsizma vagy a vietnámi papucs is árt a lábunknak.

Nézd meg a SuperMokka videóját!

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.

 

Címkék: cipő   egészség   till   videó

2013. február 28. 14:47Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség