SUPER MOKKA
SuperMokka 02.25.: Korai őszülés okai

Főként a nőket éri sokként, ha meglátják az első ősz hajszálat a tükörben. Napjainkban már az emberek többsége a harmincas évei előtt megkezdi az őszülést. Vannak persze olyanok is, akik már tizenévesen deresedésnek indulnak, de ez azért ritkaságnak számít.

A stúdióban Kis Éva, hajgyógyász válaszolt a következő kérdésekre:

-Mindig is voltak olyanok, akik korán őszülni kezdtek, azonban manapság tényleg korábban őszülünk. Lehet ennek az oka a rohanó, stresszel teli élet?
-Ma már sokszor nem is tudjuk, hogy vannak-e ősz hajszálaink, mert a megjelenésük előtt már festjük a hajunkat. A sok színezés, festés, nincs hatással a hajunk melatonin szintjére?
-Tehetünk valamit az őszülés ellen?
-Ha a szüleink korán őszültek, akkor mi is számíthatunk rá a fiatal éveink alatt?
-A férfiak vagy a nők őszülnek előbb?

 

Nézd meg a SuperMokka videóját!

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő

Címkék: egészség   öregedés   videó

2013. február 25. 18:00Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség