VIDEÓK
Segítőnek született Fenyő Iván?

Hogy egy találkozásból lesz-e szerelem talán rejtélynek tűnhet, de a számmisztika segítségével akár a születési dátumokból is kiderülhet, hogy két ember vajon mennyire illik össze. A SuperMokka vendége a témában Kiss Zoltán „Zéró”, numerológus.

A numerológia a számok szimbólumrendszeréből következtet sorsunk alakulására és személyiségünk alap elemeire. A születési dátumunk az úgy nevezett sorsmissziót határozza meg, míg a nevünk száma arra utal, milyen a belső személyiségünk, hogyan oldjuk meg a problémákat. Fontos szem előtt tartani azonban, hogy minden számnak van pozitív és negatív energiája is, nekünk arra kell törekedni, hogy az előnyeit kihasználjuk, míg a hátrányait mérsékeljük. Fenyő Iván születési dátumát összeadva a kettest kapjuk, így a szakértő szerint, arra született, hogy segítsen a többieknek, ez a szám a 11-es, mesterszámból alakul, mely pedig a kreativitás és az ego jelenlétére utal. Életét ezen kívül még a 15-ös szám is meghatározza, mely alapvetően egy szerencsés szám, de meg is nehezítheti a férfi feladatát céljai elérésében. További részletek a számmisztikával kapcsolatban, kiderülnek a SuperMokka videójából!

Címkék: dátum   fenyő iván   jóslás   jövő   szám   videó

2013. február 18. 14:58Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség