VIDEÓK
Egy intézet az orvosi tanácstalanság helyett...

A Ritka Betegségek Intézetét (RBI), azok számára hozták létre, akik olyan betegségekben szenvednek, melyek kezelésében az orvosok tanácstalanok. Jellemzően a népesség 5%-át sújtja az ilyen fajta bizonytalanság, amit a genetikai elváltozások okoznak. Ezek hétköznapi módszerekkel nem gyógyíthatók, hiszen az orvosok képtelenek beazonosítani a probléma okozóját. A SuperMokka vendége Dr. Molnár Mária Judit, az RBI neurológus-pszichiátere többek között elárulta, hogy mi számít ritka betegségnek, miért van szükség egy ilyen intézetre, valamint, hogy hogyan tud segíteni az RBI (és a mögötte álló hálózat) a betegeken.

Nézd meg most a SuperMokka videóját

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.
 

Címkék: betegség   gyógymód   intézet   orvos   tanács

2013. április 2. 15:31Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség