VIDEÓK
„Apává tették a férjem”

Egyáltalán nem ritka eset, hogy egy családos férfinak házasságon kívüli gyermeke is születik. Mit lehet tenni ilyenkor? Ki az áldozat,  ki a bűnös, és mi lesz a gyerek sorsa? Többek között ezekre a kérdésekre válaszolt V. Kulcsár Ildikó, újságíró és Balog Melinda, pszichológus a SuperMokka stúdiójában. A szituáció egyáltalán nem egyedi, ugyanis nagyon sok családban történik hasonló világszerte. Ami a legfontosabb, hogy minden ilyen esetben közös nevező a gyermek, akit nem lehet felelősségre vonni a dolgok alakulása miatt. Arról még a szakemberek között sincs egyetértés, hogy egy ilyen bonyolult családi háttér, jó vagy rossz a gyereknek, hiszen akár egy szülő mellett is boldog felnőtt válhat a gyermekből, míg a teljes családban élő emberek  esetében sem törvényszerű, hogy boldogok.

Nézd meg most a SuperMokka videóját, és tudj meg többet a témáról!

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.
 

Címkék: gyerek   hűtlenség   párkapcsolat   szülő

2013. március 26. 15:51Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség