VIDEÓK
A nők is büszkék arra, ha sok férfivel bújtak ágyba?

A hagyományos értékrend szerint, ha egy férfi sok nőt képes az ágyába vinni, az igazi hősnek számít, viszont ha egy nő teszi ezt, azt azonnal könnyűvérűnek titulálják. Füredi Krisztián, szexuálpszichológus arról beszélt a SuperMokkában, hogy a fogamzásgátlás óta kezdenek megváltozni a dolgok, hiszen egy lánynak már nem feltétlen kell élete végig a hurcolnia egy egyéjszakás kaland következményét. Ennek ellenére még mindig férfijogú társadalomban élünk, és a nőknél nem annyira elfogadott a sok partner, mint egy férfinél. Mégis sok nő büszke arra, hogy mennyi szexuális partnere volt, sőt akad aki kitűz egy célt, hogy hány férfivel szeretne ágyba bújni a következő kapcsolatáig. Ám a gyakori partnerváltás azt eredményezheti, hogy az illető nem tud majd megállapodni senki mellett. A szakértő szerint a több partner nem feltétlen jelenti azt, hogy kellő tapasztalatot szerez valaki, hiszen az egyetlen partnerrel is lehetséges.

Nézd meg a SuperMokka videóját!

A SuperTV2 csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Műsorvezetők: Liptai Claudia és Till Attila, Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő.

 

Címkék: párkapcsolat   szex   vide

2013. március 6. 15:30Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség