SUPER MOKKA
Super sztárok a SuperMokkában

Rutinos tévésekkel és sztárszínészekkel erősíti műsorvezető csapatát a SuperTV2. A SuperMokka műsorvezetője lesz Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és Váczi Gergő, valamint Liptai Claudia és Till Attila.


A TV2 Csoport kábelportfóliójának legújabb televíziója, a SuperTV2 indulásának napján startol a csatorna délelőtti magazinműsora, a SuperMokka, amely minden nap 9:30-tól két órán át izgalmas interjúkkal, érdekes témákkal és sztárműsorvezetőkkel várja a képernyő elé a nézőket. Az első adást Liptai Claudia és Till Attila indítja. Az ő jól bevált duójukon kívül azonban még két vadonatúj műsorvezető páros is köszönti majd a nézőket hétről-hétre, a televíziós rutinnal már rendelkező Lang Györgyi és Váczi Gergő, valamint a SuperMokkában műsorvezetőként debütáló színészek, Kovács Patrícia és Fenyő Iván. Mind a hatan izgatottan készülnek, és a nézők biztosak lehetnek abban, hogy mindannyian saját egyéniségüket viszik a műsorba.

SuperMokka - november 2-től minden hétköznap a SuperTV2 műsorán!

Címkék:

2012. október 30. 10:04KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség