MŰSORAINK
STAR ACADEMY WARM-UP

Takács Zalán szerint Gór-Nagy Erika egy ˝faltörő kos˝
 A Jóban Rosszban színésze elárulta a Star Academy tehetségéről, hogy egy igazi úthenger, amilyen pici lány, annyi energia szorult belé. Azt is hozzátette, bár nagyon határozott, sosem tapos el másokat a céljai érdekében.
Star Academy Warm-up - 2. adás
Miskovits Marci vendége volt a Veszélyzónába került Kátai Lilla jó barátja, Imre, aki elárulta, ovis koruk óta ismerik egymást. Ő maga is sokat bátorította a lányt, hogy merje kibontakoztatni tehetségét. Libor Laura legjobb barátnője, Eszter elmondta, mit gondol Laura és Adrián viszonyáról. Zalán, Gór Nagy Erika egyik barátja pedig a lány határozott természetéről mesélt.
Kenéz Gábriel dalt írna Keresztes Ildikónak
A Star Academy egyik kiesője elárulta, annak ellenére, hogy Keresztes Ildikó szigorú volt vele, műsorbeli ígéretéhez híven szeretne neki írni egy dalt, sőt, a kiesőkkel is tervei vannak...
Pásztor Anna visszaforgatná az időt Kelemen Laci kedvéért
A Star Academy zsűritagja ˝zsivány előadónak˝ nevezte Kelemen Lacit, sajnálja, hogy a fiú kevés pontot kapott, mert szerinte mind a hangja, mind a fellépése miatt színpadra termett.
Star Academy Warm-up - 1. adás
Miskovits Marci és Nagy Réka a Star Academy első négy kiesőjét, Kelemen Lacit, Rözge Maximot, Kovács Szabolcsot és Kenéz Gábrielt faggatta arról, hogyan élték meg a beköltöző show-k izgalmait, és mik a terveik a jövőre nézve.

Bulival telt az első éjszaka az Akadémián
Miskovits Marci ébresztette a Star Academy énekeseit az első közös reggelükön. Kiderült, hogy már este buliztak, és két lány, Balog Brigi és Libor Laura, a fiúk szobájában aludtak. A zsűritagok is bementek az Akadémiára a Beköltöző Show után, hogy ismerkedjenek a tehetségekkel. Az énekesek hamarosan megkapják a dalaikat, és elkezdődik az első órájuk Keresztes Ildivel.
Nézz körül az Akadémián!
Nagy Réka és Miskovits Marci már körülnéztek az Akadémián! Tarts velük Te is!
A háttérműsorok új arca: Nagy Réka
A TV2 gigantikus show-jának kísérőműsoraiban Miskovits Marci társa Nagy Réka lesz, aki most mutatkozik be először műsorvezetőként. Elárulta, nagyon izgul az új feladat miatt, de azért az megnyugtatja, hogy tapasztalt partnere lesz Marci személyében…

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség