MŰSORAINK
STAR ACADEMY WARM-UP

Star Academy Warm-up - 5. adás
Az Akadémia falai közül jelentkező Star Academy Warm-up vendége volt a veszélyzónás Kátai Lilla és Streiffert Hanna, valamint Vastag Csaba és Király Viktor.
Budavári Zita mindenki ˝anyukája˝ akar lenni?
Miskovits Marci vendége volt Zita anyukája, Budavári Zita, aki elmondta, úgy érzi, lánya nagyon fontosnak tartja terjeszteni azt az üzenetet, hogy az érintett szülők mindenképp időben világosítsák fel gyermeküket arról, hogy örökbe fogadták. Azt is elárulta, kicsit tart attól, hogy a magas érzelmi intelligenciájú lány talán túlzásba viszi mások lelkének ápolását...
Kertész Iván viselkedése tartogat meglepetéseket...
Kertész Iván tesója, Éva volt a Star Academy Warm-up vendége, aki elárulta, a beköltözés után láthatóan nem találta a srác a helyét, pedig egyébként ő a társaság lelke. Éva nem aggódik, biztos abban, hogy előbb-utóbb feloldódik a remek humorú énekes.
Star Academy Warm-up - 4. adás
Miskovits Marci vendége volt Zita édesanyja, Zita, Kertész Iván testvére, Éva, Eszter anyukája, Veronika és Reni barátnője, Julianna.
Nagy Réka együtt dolgozott Paul McCartney lányával
A Star Academy kísérőműsorának műsorvezetője közel tíz évig modellkedett, és egyik alkalommal volt szerencséje együtt dolgozni a Beatles együttes tagjának lányával, Stella McCartney-val, aki a divatszakma egyik legkiemelkedőbb alakja.

Star Academy: Warm-up hétköznap 17.10 és Backstage az esti film után
Star Academy a SuperTV2-n is! A beköltözős tehetségkutató énekeseiről nálunk mindent megtudhatsz! A SuperTV2-n minden hétköznap kétszer is betekinthettek a kulisszák mögé.
Megújult SuperTV2: így állnak össze a hétköznap esték
 Ajánló - Ne aggódjon! Estére minden rendben lesz.
Alexandra ˝el fogja rontani˝ az akadémista srácokat?
Réka vendége volt Pádár Alexandra egyik barátnője, aki elmesélte, a lány egy valódi hurrikán - a srácok azonnal felfigyelnek rá, ˝jön és mindent visz˝. Az Akadémián is már két hódolója van: Dávid és Adrián versengenek a kegyeiért.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség