MŰSORAINK
STAR ACADEMY WARM-UP

Kiderült, mit jelentenek Kelemen Laci tetkói
Gusztáv és Roland, Kelemen Laci két jó barátja látogattak el a Star Academy Warm-up stúdiójába. Azt mondták, valóban kicsit túltolta a nagyképűsködést, de valószínűleg csak izgult. Megértik, hogy, főleg a lányoknak, elsőre nem szimpatikus a stílusa, de ha valaki jobban megismeri, rájön, hogy nagyon rendes srác. Azt is elárulták, jelentenek-e valamit a tetkói, amiket egyébként ők varrtak rá.
Star Academy Warm-up - 7. adás
A stúdióba látogatott Kelemen Laci két barátja, Gusztáv és Roland, valamint Bene Barbi barátnője, Kinga.
Kátai Lilla nem mond le az éneklésről
A Star Academy első kiesője azt mondta, nem gondolkodik azon, mi lett volna, ha... Elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy haza kell mennie, ugyanis a betegsége alatt rájött, mennyire hiányoznak neki az otthoniak. A kiesés nem tántorítja el az éneklésről, tervei vannak...
Star Academy Warm-up - 6. adás
Marci vendége volt az elsőként kiesett Kátai Lilla, Szűcs Randy bátyja, Jani, valamint Nagy Erika párkapcsolati tanácsadó.
Kátai Lilla a koreográfiától tart a legjobban
A Star Academy egyik veszélyzónása arról beszélt, milyen hatással volt rá, hogy társai őt jelölték, és azt is elárulta, a szombati szereplés mely részeitől tart a leginkább.

Király Viktor: ˝Nem baj, hogy bekerül valaki a Veszélyzónába˝
Viktor arról beszélt, Hannát a saját érdekében küldték be a Veszélyzónába. Nem azt akarták üzenni, hogy ő a leggyengébb, hanem azt, hogy a szép hangja ellenére semmi nem jön át a színpadon, és ezen a gáton nagyon kell dolgoznia.
Vastag Csaba: ˝Ha nem készültek föl, nagy szívás lesz˝
A zsűritag elárulta, tőle szokatlan módon azért volt szűkszavú és igen szigorú az első Szembesítésen, mert rá akart ijeszteni az akadémistákra, hogy vegyék komolyabban a felkészülést a szombati show-ra, és ne lézengjenek napközben. Azt akarta, hogy mihamarabb megértsék, aki nem teljesít jól, az kihullik.
Streiffert Hannának eltűnik az önbizalma éneklés közben
A Szembesítésen Hannát küldte a zsűri a Veszélyzónába, aki elárulta, érezte, hogy őt fogják választani. Habár a hétköznapokban van önbizalma, tudja magáról, hogy éneklés közben ez elvész. Azt tartja a legfontosabbnak, hogy ezen változtasson a szombati show-ig.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség