MŰSORAINK
STAR ACADEMY BACKSTAGE

Star Academy Backstage - 18. adás
Marci vendége volt Majka, Libor Laura és Szűcs Randy, valamint Kökény Attila.
Féltékenység miatt küldték Balázst a Veszélyzónába?
Az akadémisták énektanárai, Hajdu Klára és Kelemen Angelika elárulták, melyik énekessel milyen dolgozni, ki mennyire szorgalmas, és azt is elmondták, elképzelhető, hogy Balázs a szorgalma és céltudatossága miatt vívhatta ki társai ellenszenvét.
Star Academy Backstage - 17. adás
Zita édesapja, Imre, Brigi barátnője, Vivien, valamint az Akadémisták énektanárai, Hajdu Klára és Kelemen Angelika voltak Réka vendégei. 
Hoppá! Vastag Csaba bekeményített az akadémisták tanáraként
A zsűritag a heti tanár az Akadémián. Elárulta, mi lesz a stratégiája, és az is kiderült, milyen szigorítást vezetett be az énekesek felkészülésével kapcsolatban...
Star Academy Backstage - 16. adás
A műsor vendége volt Hegyi Dávid egyik barátja, Zsike, valamint Holdampf Linda és Vastag Csaba.

Star Academy Backstage - 15. adás
Marci az adásban Illés Adrián édesanyjával, Erzsébettel, Balog Brigi barátnőjével, Viviennel valamint Solymári György tantra jógaoktatóval beszélgetett.
Ezt tanácsolja Hevesi Kriszta a túlfűtött akadémistáknak
Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus arról beszélt, milyen lelki okok állnak a hátterében annak, hogy a hetek óta összezárt akadémisták közül néhányan nem bírják megállni, hogy közeledjenek egymás felé. Tanácsot is adott, mire kellene odafigyelniük a viselkedésüket illetően.
Star Academy Backstage - 14. adás
 Réka vendége volt Hegyi Dávid egyik barátja, Sándor, Pádár Alexandra barátnője, Krisztina valamint Hevesi Kriszta szexuálpszichológus.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS