MŰSORAINK
PROPAGANDA
»VIDEÓK

Ez volt ugyanis az egyezségük: ha az egyikük sérülés miatt nem tud menekülni, akkor a másik véget vet a szenvedéseinek. Ambrus Attila állítja, hogy ezt betartotta volna.
Tovább
Azt gondolták, hogy idős hölgyeket szórakoztat szabadidejében.
Tovább
Mert maga volt az ˝ördög˝. Édesapja már 9 éves korában azt mondta a viszkis rablónak, hogy a börtönben fog ˝megrohadni˝.
Tovább
A műsorvezető elmondta, Ambrus Attilával arról beszélnek majd, hogy mit jelent megváltozni, újrakezdeni. A Propaganda következő adása tehát arról fog szólni, hogy hogyan lehet új életet kezdeni még elképesztően súlyos bűncselekmények után is. Attilának is a legfontosabb az, hogy ne csússzon vissza, ne legyen még egyszer köztörvényes bűnöző.
Tovább
Ajánló - Ambrus Attila: „Furcsa volt számomra, hogy amikor a kommandósok bejöttek… Onnantól kezdve az volt nekik a fő szempontjuk, hogy ott fotózkodtak velem…”
Tovább

Őrületes viták közepette idén indul a Liget projekt, melynek keretében vadonatúj arcot fog kapni az egész Városliget. A nagyszabású beruházás motorja Baán László, a Szépművészeti Múzeum igazgatója.
Tovább
Tilla a Slam Poetry tavalyi országos bajnokával, Színész Bobbal beszélget.
Tovább
Az elmúlt pár évben új, radikális pékgeneráció jelent meg Magyarországon. Vajda József segítségével körbejárják a témát.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség