MŰSORAINK
PROPAGANDA
»VIDEÓK

Az énekesnő szerint az emberek össze vannak keveredve a magyar zenei világot illetően, mert „túl sokat kapnak az arcukba”. Önmagát nem tartja jazzénekesnek, csak mások sorolják ebbe a kategóriába. Azt mondja, hogy nem törekszik világhírre, jól érzi magát úgy, ahogy van.
Tovább
A jellegzetes hangú énekes már a Megasztár óta ismeri Tóth Verát, akivel azóta nagyon jó kapcsolatot ápol. Szerinte Vera azzal tűnik ki a többi énekes közül, hogy szívvel dolgozik, és sok tapasztalt kollégájával ellentétben már kitalálta, ki is ő valójában.
Tovább
 Az énekesnő egyik vágyát is elárulta Tillának: szívesen lenne prédikátor amerikai templomokban.
Tovább
Van egy lánya és egy fia is, vagyis anyaként is helyt kellett állnia a világ különböző pontjain Rost Andreának. De hogy tudott mindkét szerepben maximálisan teljesíteni? Kiderül a videóból.
Tovább
Ajánló - Rost Andrea Kossuth- és Liszt-díjas operaénekesnő, aki meghódította a világ operaszínpadait.
Tovább

Kiss Tibor Noé látja, hogy a hétköznapi emberek úgy vélik, az értelmiségiek nem dolgoznak. De amióta ő is értelmiségi közegben mozog, tapasztalja a másik oldalt, a lenézést is. Mindennek szerinte súlyos következményei lehetnek.
Tovább
Én, aki… mi vagyok? Biológiailag férfi vagyok, egyre inkább nőnek gondolom magam, de ugyanakkor a nők iránt vonzódom, akkor én leszbikus vagyok? - Ezeket a kérdéseket tette fel az író magának és Tillának, amikor szóba került, melyik nemhez vonzódik.
Tovább
Kiss Tibor Noé, író. Az FTC futballistája volt, szociológiát hallgatott, író, aki férfitestben élő nő. A transznemű szerző önéletrajzi ihletésű regényei brutális őszinteséggel mutatják be a magyar valóságot.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség