MŰSORAINK
PROPAGANDA
»VIDEÓK

Ajánló - Csákányi Eszter úgy gondolja, hogy a művészet és az anyaság nem összeegyeztethetőek egymással, mert mindkettő száz százalékos embert kíván. 
Tovább
A Propaganda következő vendége az underground Zámbó Jimmyje, Paizs Miklós. 
Tovább
Ajánló - A Propaganda következő adásában Tilla Petrik Andrea színésznővel beszélget. 
Tovább
Enyedi Ildikó arról beszélt, gyakran jöttek létre filmes torzók abból, hogy egy tehetséges gárda a szükséges pénz harmadából forgatott, ugyanakkor van olyan film, aminek a sok pénz kifejezetten árt.
Tovább
A legendás képzőművészeti csoportulás, az Erdély Miklós vezette Indigo tagja volt Enyedi Ildikó, aki megosztott Tillával egy vicces anekdotát arról, hogyan ˝ijesztették el˝ egyszer a fiatal művészek a megfigyelésükre kirendelt, lefüggönyzött kisbuszt.
Tovább

A fiatal operatőr egykori osztályfőnökéről, Enyedi Ildikóról mesélt Tillának. A Kodály Methoddal is hírnevet szerző filmes elárulta, a szakmában nem annyira kiemelt videoklipet az ő osztályukban megbecsült műfajként kezelték, nagyrészt a rendező hatására. Azt mondta Enyediről, ˝antiszakbarbár˝, vagyis tud azzal a naivitással ránézni a munkájára, mint egy olyan ember, akit nem fertőzött meg a szakma - Rév ezt nagyon értékelendőnek tartja.
Tovább
Ajánló - Tilla a Cannes-i Fesztiválon is jutalmazott rendezőnővel beszélget.
Tovább
Az énekesnő már látja magát anyukaként, és abban is biztos, hogy jó szülő lesz. Azt is elmondta, hogy kislányt szeretne. Először...
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség