AJÁNLÓ
Rocksztár és férfi modell a Propagandában – szombat 23:55

Szombaton jön a Propaganda új részekkel!

A példakép és a modell! A leghíresebb magyar rocksztár, Kiss Tibi és a legjobb férfi modell, Cseke Botond. Szombaton 23.55-től a Propagandában!


Propaganda új évad a SuperTV2-n

Április 19-től új részekkel folytatódik a SuperTV2 kultikus riportműsora, a Propaganda. Az első adásban Cseke Botond modell és a Quimby polihisztora, Kiss Tibi lesznek Tilla beszélgetőtársai.

Április 19-től, szombatonként új epizódokkal folytatódik a Propaganda a SuperTV2-n. Tilla és csapata több, mint tíz éve készíti az egyedi hangulatú, kultikussá vált riportműsort, amely nem csak a közönség, de a szakma elismerését is kivívta. A műsorvezető kíváncsisága és nyitottsága továbbra is a mozgatórugója a különleges beszélgetéseknek. Az egyes epizódokban – ahogy azt a nézők már megszokhatták – egy ismert ember és egy civil hős kerül bemutatásra, Tilla sajátos szemszögéből. Az új évadban többek között Kiss Tibor, a Quimby frontembere, Molnár Piroska, a Nemzet Színésze és Mucsi Zoltán színművész lesznek Tilla riportalanyai. Az első epizód április 19-én késő este látható a SuperTV2-n. A kábelcsatornás premiert követően minden epizód a TV2-n is műsorra kerül, csütörtök éjjel.

Propaganda – április 19-től szombatonként a SuperTV2-n, csütörtökönként a TV2-n.
 

Nézd meg a Propaganda videóját!

A SuperTV2 és a TV2 műsorán a Propaganda legújabb évada! Az egyes epizódok is Tilla sajátos stílusában és szemszögén keresztül rajzolják meg egy-egy ismert ember portréját...

Címkék: kiss tibi   till attila

2014. április 17. 12:50Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség