PROPAGANDA
Kern András távolról szerette Tillát

Kern András a Mokkában elárulta, hogy Till Attilával az újlipótvárosi lakásukban is jártak, és nagyon meglepődött azon, hogy milyen kicsi.

A Propaganda forgatása során nagyon megszerette Tillát, elmondta, hogy a műsorvezető igazán neki való ember. Elárulta, hogy új filmet rendez, melyre a Magyar Filmalapnál pályáztak támogatásra. Állítása szerint probléma, hogy az emberek többsége csak azt a magyar filmet szereti, amin röhögni lehet - éppen ezért ő másmilyen stílusú, értékes filmet készít.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: kern andrás

2013. december 10. 11:02Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség