PROPAGANDA
Vízilabda és édes csemege Tillával a Propagandában

Új évaddal jelentkezik Till Attila és a Propaganda - kedden este a SuperTV2-n, míg csütörtökön a TV2-n nézheted meg a műsort.

A műsorvezető ellátogatott Cserpes István tejüzemébe, aki ma már túró rudit is készít, így Tilla frissen kóstolhatta meg nemzedékek kedvenc csemegéjét. Majd a vízilabda rejtelmeivel ismerkedett Szegeden, ahol Nagy Viktor kapussal beszélgetett a medencében. Ezekről az élményeiről mesélt a Mokka stúdiójában. Műsora nem a túlszerepeltetett arcokat mutatja be, hanem olyan embereket, akiket ritkán látni képernyőn, de akiket érdemes közel hozni a nézőkhöz. Nincsenek annyira a köztudatban, mert más fajta hősök - jellemezte alanyait Tilla. A beszélgetésekre van idő, nem kell sietni, van lehetőség átadni valamit az embereknek. 

 Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: édesség   nagy viktor   till attila   vízilabda

2013. október 29. 11:19Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség