PROPAGANDA
Tilla vízilabdázónak áll - Kedd 23:00

Október 29-én este újra indul a Propaganda a SuperTV2-n. Tilla ezúttal Nagy Viktor olimpiai bajnok vízilabda kapust és Cserpes István vállalkozót mutatja be a saját szemszögéből.

A SuperTV2 képernyőjén ma este indul a Propaganda legújabb évada. Till Attila Voltfolió-díjas műsora továbbra is figyelemre méltó emberi teljesítményeket, érdekes, sikeres, különleges embereket mutat be a nézőknek úgy, ahogy azt csak ő tudja. A kultikus riportműsor első adásában Nagy Viktor olimpiai bajnok vízilabda kapus és Cserpes István tejipari vállalkozó engedték be az életükbe Tillát és mutatták meg neki, mi a sikerük titka. Az olimpikon sportoló még a medencébe is becsalta a riportert, hogy megtanítsa egy-két trükkre.

- A Propaganda lényege, hogy minél közelebb menjek az emberhez , a jelenséghez, közelebb kerüljek a tárgyhoz, hogy pontosan megértsem, mit is él át a másik. Az első meglepetés a számomra az volt, hogy mennyire erősek ezek a srácok, mennyire könnyűnek tűnik lebegni a vízen, közben micsoda meló van mögötte. Míg a focisták, ha kifáradnak, megállnak és ki tudják fújni magukat egy kicsit, a pólósoknak erre semmi esélye, ha semmi sem történik, nekik akkor is dolgozni kell azért, hogy a felszínen maradjanak. Az ellenfél tagjai labdaszerzés céljából ütnek-rúgnak, ez egy kemény sport és én megkértem Viktort, hogy mutassa meg, mi minden történik a látványos gólokon kívül. A tévés közvetítéseken látjuk a szép taktikai megoldásokat, látjuk, milyen stratégiát követve nyernek a srácok, látjuk a csodálatos egyéni teljesítmény, de ott a víz alatti világ, ott ugyanúgy meg kell nyerni a meccseket. – mondta Tilla, aki a ma esti adásban nem csak vízben, de tejben-vajban is fürdik majd, Cserpes Istvánnak köszönhetően.

Propaganda – Október 29-től minden kedden este a SuperTV2-n, csütörtökönként pedig a TV2 műsorán.

 

Nézd meg a Propaganda videóját!

A SuperTV2 és a TV2 műsorán a Propaganda legújabb évada! Az egyes epizódok továbbra is Tilla sajátos stílusában és szemszögén keresztül rajzolják meg egy-egy ismert ember portréját...

 

Címkék: cserpes istván   nagy viktor   tilla   tilla, till attila

2013. október 29. 15:28Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség