PROPAGANDA
Tilla újra a Propagandában remekel

Október 29-től új részekkel folytatódik a SuperTV2 kultikus riportműsora: a Propaganda. Tilla ismét közelebb hozza a sztárokat, és példaértékű civil életutakat mutat be.

 

Híresek és hősök. Megdöbbentő és néha nevetségesen őszinte mondatok.
Október 29-től újabb hét epizóddal folytatódik a Propaganda a SuperTV2-n.

Tilla és csapata tíz éve indította útjára a nagysikerű és egyedi hangvételű riportműsort, amely azóta nem csak a közönség, de a szakma elismerését is kivívta: 2003-ban Pulitzer-emlékdíjat, 2013-ban pedig Voltfolió-díjat kapott.

A műsorvezető nyitottsága és kíváncsisága riportalanyai iránt, valamint a műsor képi világa, a vágás és a zenei aláfestések mind-mind különleges hangulatot teremtenek és teszik egyedivé, szerethetővé a Propagandát. Az új évadban többek között Stohl András színművész, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó és Cserpes István vállalkozó lesznek a riportalanyok.

Az első epizód október 29-én 23 órától, az azt követő adások pedig keddenként 22 órától láthatóak a SuperTV2-n. A kábelcsatornás premiert követően minden epizód a TV2-n is műsorra kerül, csütörtökönként késő este.

 

Propaganda – október 29-től keddenként a SuperTV2-n, csütörtökönként a TV2-n!

Címkék: tilla   tilla, till attila   till attila

2013. október 17. 13:35KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség