PROPAGANDA
Molnár B. Tamás a tökéletes hamburger nyomában - (2013.05.28-i adás 1. rész)

Tilla ezúttal két olyan személyiséget keresett fel, akiknek mindenben a tökéletességre törekednek és képesek is hangjukat hallatni, hogy üzenetük minél több emberhez eljusson. Béres Alexandra a nők ezreinek mutat példát, Molnár B. Tamást pedig sztárséfek félik.
Alexandrát pocakos kislányként anyukája vitte el ritmikus sportgimnasztika edzőjéhez, Irénke nénihez. A kezdetben még édesanyja szatyra mögé rejtőző, öt és fél éves kislány aztán hamar kijelentette, versenyző szeretne lenni. Akkoriban még nem sokan hittek benne, de szorgalmával kivívta magának az elismerést és a jó helyezéseket.
Molnár B. Tamás, gasztronómiai csúcsszakértő nem tartja felesleg hóbortnak elfoglaltságát. Szerinte ugyanis a jobb gasztronómia jobb országot eredményez. Így lett hát nagybőgősből gasztro-szakértő, aki azért harcol, hogy a hamburger a szegények steakje legyen.
 

 

Nézd meg a Propaganda videóját!

A SuperTV2 és a TV2 műsorán a Propaganda legújabb évada! Az egyes epizódok továbbra is Tilla sajátos stílusában és szemszögén keresztül rajzolják meg egy-egy ismert ember portréját...

Címkék: béres alexandra   gasztronómia   propaganda_teljes_adas   till attila

2013. május 31. 1:05Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség