PROPAGANDA
"Punk hőzöngésnek" indult a Critical Mass (2013.05.21-i adás 1. rész)

A Propagandában Sinka Károly, a Hajtás Pajtás Kerékpáros Futárszolgálat egyik alapítója és a Critical Mass szervezője, illetve Csuja Imre, színművész engedte meg Tillának, hogy vele tartson egy hétköznapján.

Sinya még ma is simán beáll diszpécsernek, ha nagy a hajtás, vagy valakinek bejön az irodába az anyukája, barátnője. Egy percre sem áll meg, nem is szeret pihenni. Konyhakertje van az irodában és hentes múltja miatt állandóan ceruza van a füle mögött. A Critical Mass először csak „punk hőzöngésként” kezdődött, később 80 milliót ajánlottak nekik érte, de nem adták. Most mégis az utolsó megmozdulást szervezték. Mindenhol van egy biciklis haverjuk, még a minisztériumokban is, úgy működnek, mint egy szabadkőműves páholy.
Csuja Imre vidéki srácként került a fővárosba, múltját azonban nem tudta elhagyni. A legjobb gondolatai kapálás és gazolás közben támadnak. Eleinte kisebbrendűségi komplexusa volt, amiért vidékről származik, ma már látja előnyeit is. Szerinte a vidékiek érzelmi intelligenciája fejlettebb és az érzékenység sosem árt egy művésznek. Tizenhét évesen azért jött el otthonról, hogy ne kelljen a földet túrnia, aztán ahogy módja volt rá, kertes házat vett és hobby szinten visszatért gyökereihez, az egyetlen dologhoz, amit sosem kellett tanulnia.


Nézd meg a Propaganda videóját!

A SuperTV2 és a TV2 műsorán a Propaganda legújabb évada! Az egyes epizódok továbbra is Tilla sajátos stílusában és szemszögén keresztül rajzolják meg egy-egy ismert ember portréját...

Címkék: bicikli   csuja imre   propaganda_teljes_adas   rendezvény   színész

2013. május 24. 1:00Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség