PROPAGANDA
Tilla mindig eléri, amit szeretne!

Tilla meglátogathatta Puzsér Róbertet szupertitkos otthonában, ahol kiderült: a Propaganda stábja indította el a pályáján a kritikust. A Propaganda egy olyan műsor, ahol újszerű megvilágításba kerülnek a riportalanyok. A koncepció nem az a cél, hogy sztorizzanak a vendégek, vagy titkokat fedjenek fel, hanem hogy kiderüljön: „milyen ember vagy”? Tilla elárulta, hogy mi alapján választják ki az adott műsor riport-alanyait. Jelen esetben Puzsér Róbert mellett Kovács Katit ismerhetik meg a nézők: mindketten nagy célokat tűznek ki, ám közben nagy terheket is cipelnek, de soha nem adják fel! Tilla arról is mesélt, hogyan tudják a Propagandások rávenni az alanyaikat a szereplésre, különös tekintettel olyanokra, akikről soha senki nem gondolná, hogy hajlandóak ilyen jellegű szereplésre.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: propaganda   tilla   till attila

2013. április 25. 10:40Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség