MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 9:05
Ajánló - Szereti a sebességet, de nem akar rettegni? Élvezné a mélységet, de szédül? Használja a Poggyász műsorvezetőjét, aki Ön helyett retteg, szédül vagy mindkettő egyszerre, és teszi ezt a Mátra legmagasabb és legmeredekebb részein.
Poggyász - vasárnap 9:10
Ajánló - Hogy hol rögzítettük a Poggyász legújabb adását? Vízben, víz alatt, víz mellett, víz fölött sokkal és természetesen vízen, méghozzá Hévízen. Ha nem hiszik, tartsanak velünk! Poggyász vasárnap 9:10-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 9:05
Ajánló - Aki látta már, az tudja, hogy a tenger kék színének nem árnyalatai vannak, hanem mélységei, a sós vízpermetnek nem illata van, hanem teste, a hullámverésnek pedig nem hangja van, hanem atmoszférája. Poggyász vasárnap 9:05-kor a SuperTV2-n!  
Poggyász - vasárnap 9.15
Ajánló - Fáj a feje, feszült, netán ingerült? Tartson velünk Noszvajra, ahol kifésüljük az idegeit. Barokk kastélyban sétálhat, fák fölött repülhet, szamurájjá változhat, esetleg süthet egy óriás palacsintát vagy inkább kettőt.
Poggyász - vasárnap 9:05
Ajánló - Minden étel csak egy másik ételhez hasonlítva minősíthető, mint ahogy a kúltúrák is csak akkor színesek, ha sok van belőlük. Ha a kedves néző fel kíván fedezni egy kultúrát, akkor bizony sok ételt kell megkóstolnia. Ebben segítünk mi is.

Poggyász - vasárnap 9.00
Ajánló - Budapest világváros, amelyben korok és kultúrák határai mosódnak össze. Ennek bizonyítékai ott vannak az építészetben, a gasztronómiában, a művészetekben és az életmódban, amely egyszerre sajátos és sokszínű. Mindezt érdemes felfedezni annak is, aki a fővárosban él.
Poggyász - vasárnap 8.50
Ajánló - A Poggyász következő adásából kiderül, hogy milyen az élet Palkonyán. Finom ételek, szép tájak - mindez vasárnap reggel a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 10:10
Ajánló - A Poggyász következő adásából kiderül, hogy mivel lehet hasznossá, vagy szórakoztatóvá tenni az időt egy mediterrán sziget pálmafáinak árnyékában és mivel lehet a nyugati világ bejáratának számító fővárosban. Poggyász vasárnap 10:10-kor a SuperTV2-n!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség