MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 9.10
Ajánló - A Föld felszínének közel 71%-át víz borítja. Itt az ideje tehát, hogy megmutassuk hogyan tágíthatjuk mozgásterünket a vizen. Gyorsan, vagy lassan, kényelmesen, illetve praktikusan, fegyelmezetten, vagy teljesen fegyelmezetlenül?
Poggyász - vasárnap 10.25
Ajánló - A Poggyász felébreszti benned az alvó gyereket. Most ugyanis játszhatsz babaházzal, simogathatsz cuki ki állatkákat, ihatsz szörpikét, biciklizhetsz egy nagyot és találkozhatsz igazi várkisaszonyokkal igazi várban.  
Poggyász - vasárnap 10:20
 Ajánló - A Poggyász következő műsorából.
Poggyász - vasárnap 10:15
Ajánló - Ha megmagyarázhatatlan késztetést érzel arra, hogy meglásd, milyen az, amikor: egy riporter kizuhan egy óriás teáskannából; egy bölcsész kerékpározni próbál; egy hamburgerbe pedig hagymalekvár kerül - akkor velünk kell tartanod. Poggyász vasárnap 10:15-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 9:55
Ajánló - Ha nem tudod miért jó az, ha az ember keskeny, színes csöveken préseli át magát; nagy sebességgel száguld le egy hegy oldalán; vagy tátongó mélység fölött lóg; vagy csúszik egy madzagon, akkor nem vagy egyedül. Ugyanis én sem tudom miért, de jó!

Poggyász - szombat 09:55
Ajánló - Ha kíváncsi vagy, hogyan építettek templomot az óriások, ha érdekel, az, hogy honnét származik az, amiért minden reggel ölni tudnál, vagy ha csak érdekel, hány méteres mélység kell ahhoz, hogy egy normál műsorvezető rettegni kezdjen, akkor tarts velünk Máltára és Costa Ricára.  
Poggyász - vasárnap 10:15
Ajánló - A Poggyász következő adásából kiderül: igaz történe-e az Egri csillagok; hogy sikeres lehet-e egy fehérbor Egerben és hogyan védekezzünk, ha egy szabjával le akarják vágni a fejünket.
Poggyász - vasárnap 10:20
Ajánló -  A Poggyász eheti adásának fókuszában a víz lesz, illetve mindaz, amit kezdeni lehet vele, legyen szó tóról, folyóról, vagy medencéről. És mivel járni egyiken sem tudunk, száguldozunk majd rajtuk. A lényeg, hogy ezt nem usszátok meg szárazon. Poggyász vasárnap 10:20-kor a SuperTV2-n!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS