MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 9:35
Ajánló - Benyovszky Móric egyik álma volt egy csatorna az Adriai-tenger és a Balaton között. Nos, ezt mi megvalósítottuk, ha nem is pont úgy, ahogy ő azt elképzelte. Megmutatjuk, milyen a nyár az Adriai-tenger partján napozva, és milyen a Balaton mellett száguldozva. Poggyász vasrnap 9:35-kor a SuperTV2-n! 
Poggyász - vasárnap 9:45
Ajánló - A Poggyász ez alkalommal a horvát tengerpart legszebb városait mutatja be, és azt is, hogy mit érdemes megkóstolni, kipróbálni, megmászni, látni és hallani, ha az ember Dalmáciában jár.
Poggyász - vasárnap 10:10
Ajánló - Dőljetek hátra, hunyjátok le a szemeteket, és képzeljétek azt, hogy egy meleg vízű tóban ringatóztok tavirózsákkal, madarakkal. Nem megy? Akkor hagyjuk a kádat. Tartsatok velünk és elviszünk Hévízre. Poggyász  vasárnap 10:10-kor a SuperTV2-n.
Poggyász - vasárnap 9:25
Ajánló - Balatoni körutazásra invitáljuk önöket, ahol eldől ki a legény a gáton, a serpenyő mögött és lóháton. 
Poggyász - vasárnap 9:40
Ajánló - A Poggyász legújabb adásába olyan összetevőket csomagoltunk, mint amilyen a tengervíz, a szél, a napsütés. Ezeket ki is csomagoljuk Önöknek, és a legkülönbözőbb kombinációkban tálaljuk fel. Önnek pedig nincs más dolga, mint velünk tartani!

Poggyász - vasárnap 9:05
Ajánló - Szereti a sebességet, de nem akar rettegni? Élvezné a mélységet, de szédül? Használja a Poggyász műsorvezetőjét, aki Ön helyett retteg, szédül vagy mindkettő egyszerre, és teszi ezt a Mátra legmagasabb és legmeredekebb részein.
Poggyász - vasárnap 9:10
Ajánló - Hogy hol rögzítettük a Poggyász legújabb adását? Vízben, víz alatt, víz mellett, víz fölött sokkal és természetesen vízen, méghozzá Hévízen. Ha nem hiszik, tartsanak velünk! Poggyász vasárnap 9:10-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 9:05
Ajánló - Aki látta már, az tudja, hogy a tenger kék színének nem árnyalatai vannak, hanem mélységei, a sós vízpermetnek nem illata van, hanem teste, a hullámverésnek pedig nem hangja van, hanem atmoszférája. Poggyász vasárnap 9:05-kor a SuperTV2-n!  

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség