MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 8.30
Ajánló - A Poggyász következő adásában bemutatjuk Jordánia legszebb látnivalóit, Eger legizgalmasabb rendezvényét, és Vilit, aki fél a libáktól, de imádja a szőlőt.
Poggyász - vasárnap 8.15
Ajánló - Hogy mi kell romantikus őszi hétvégéhez? A Poggyász következő adásából megtudhatjátok! 
Poggyász - vasárnap 8.25
Ajánló - A Poggyász következő adásában a tenger fölé másznak, majd fák fölé emelkednek, csigát kóstolnak és megismertetik veletek a zalai borokat.  
Poggyász - vasárnap 8.20
Ajánló -  A poggyász következő adásában teljes szélcsendben vitorlázunk, megmutatjuk, milyenek a melegkedvelő pingvinek, de bebizonyítjuk azt is, hogy az ősz elviselése nem is olyan nehéz, ha  az ember megfelelő eszközöket választ. Poggyász vasárnap 8.20-kor a SuperTV2 műsorán.
Poggyász - vasárnap 10:20
Ajánló - Ha kíváncsi vagy, hogy miként kell egy uszályt 38 méter magasba emelni, hogyan védik a természetet a bivalyok, és hogy mi módon juthatsz el a Parlamenttől a Pannónhalmi apátságig 9 lépéssel, akkor te ránk vagy kíváncsi. Poggyász vasárnap 9.00-kor a SuperTV2 műsorán. 

Poggyász - vasárnap 9.10
Ajánló - A Föld felszínének közel 71%-át víz borítja. Itt az ideje tehát, hogy megmutassuk hogyan tágíthatjuk mozgásterünket a vizen. Gyorsan, vagy lassan, kényelmesen, illetve praktikusan, fegyelmezetten, vagy teljesen fegyelmezetlenül?
Poggyász - vasárnap 10.25
Ajánló - A Poggyász felébreszti benned az alvó gyereket. Most ugyanis játszhatsz babaházzal, simogathatsz cuki ki állatkákat, ihatsz szörpikét, biciklizhetsz egy nagyot és találkozhatsz igazi várkisaszonyokkal igazi várban.  
Poggyász - vasárnap 10:20
 Ajánló - A Poggyász következő műsorából.
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS