MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 8.50
Ajánló - Ha ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy mézzel kend be a tested, hogy színes labdákat kergess egy medencényi vízben, vagy hogy befeküdj egy csokiszökőkút alá nyitott szájjal, akkor nyugodj meg: nem vagy egyedül, és ezt a Poggyász vasárnap 8.50-kor be is bizonyítja a SuperTV2-n! 
Poggyász - vasárnap 8.00
Ajánló - A Poggyász következő adásából. 
Poggyász - vasárnap 8.05
Ajánló - A helyváltoztatásnak számos módja létezik. Helyet változtatni lehet meredeken, szárazon, vizesen, felfelé, lefelé, körívesen, kínosan, csúszva, mászva, meg lehet egy helyben is, csak az nem helyváltoztatás, viszont nagyon kellemes. 
Poggyász - vasárnap 9.30
Ajánló - Az arisztokratikus életérzés elérhető. Nem kell hozzá más, csak egy patinás épület, néhány freskó, egy őspark faritkaságokkal, illetve fontos a kandalló, a jó ételek, és persze a komolyzene, lehetőleg az opera.
Poggyász - vasárnap 8.50
Ajánló - Megmutatjuk nektek, hogyan kell vízen járni, vagy, legalábbis, fölötte, milyen a masszázs masszőr nélkül, miért jó a polcba vizet vezetni, illetve a Poggyász stábja önvédelmi leckét ad arra az esetre, ha ellenfeletek egy várkapitány lenne. Poggyász vasárnap 8.50-kor a SuperTV2-n!

Poggyász - vasárnap 07.10
Ajánló - Ha tudni szeretnéd, hogy mi a kocsányozás, hogyan készül az aszú, mire jó a borecet és hogyan válik a bor a főzés kellékévé, akkor kíváncsi vagy a Poggyász következő adására.
Poggyász - vasárnap 8.20
Ajánló - A Poggyász következő adásában a stáb tölcsérből eszik hurkát, szilvát savanyít, beköltözik két mosómedvéhez, és felteker a hegyre azért, hogy aztán letekerhessen.
Poggyász - vasárnap 8.45
Ajánló - Ezalkalommal a játékos ember kerül a Poggyász figyelmének középpontjába. Az, amelyik fordítva rak össze egy gokartot, halból készít chipset, a magasból lóg le passzióból és kecskesajtot érlel vörösborban. Teszi mindezt Hévízen. Poggyász vasárnap délelőtt 8.45-kor a SuperTV2-n!
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS