MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 07.10
Ajánló - Ha tudni szeretnéd, hogy mi a kocsányozás, hogyan készül az aszú, mire jó a borecet és hogyan válik a bor a főzés kellékévé, akkor kíváncsi vagy a Poggyász következő adására.
Poggyász - vasárnap 8.20
Ajánló - A Poggyász következő adásában a stáb tölcsérből eszik hurkát, szilvát savanyít, beköltözik két mosómedvéhez, és felteker a hegyre azért, hogy aztán letekerhessen.
Poggyász - vasárnap 8.45
Ajánló - Ezalkalommal a játékos ember kerül a Poggyász figyelmének középpontjába. Az, amelyik fordítva rak össze egy gokartot, halból készít chipset, a magasból lóg le passzióból és kecskesajtot érlel vörösborban. Teszi mindezt Hévízen. Poggyász vasárnap délelőtt 8.45-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 8.30
Ajánló - A Poggyász következő adásában bemutatjuk Jordánia legszebb látnivalóit, Eger legizgalmasabb rendezvényét, és Vilit, aki fél a libáktól, de imádja a szőlőt.
Poggyász - vasárnap 8.15
Ajánló - Hogy mi kell romantikus őszi hétvégéhez? A Poggyász következő adásából megtudhatjátok! 

Poggyász - vasárnap 8.25
Ajánló - A Poggyász következő adásában a tenger fölé másznak, majd fák fölé emelkednek, csigát kóstolnak és megismertetik veletek a zalai borokat.  
Poggyász - vasárnap 8.20
Ajánló -  A poggyász következő adásában teljes szélcsendben vitorlázunk, megmutatjuk, milyenek a melegkedvelő pingvinek, de bebizonyítjuk azt is, hogy az ősz elviselése nem is olyan nehéz, ha  az ember megfelelő eszközöket választ. Poggyász vasárnap 8.20-kor a SuperTV2 műsorán.
Poggyász - vasárnap 10:20
Ajánló - Ha kíváncsi vagy, hogy miként kell egy uszályt 38 méter magasba emelni, hogyan védik a természetet a bivalyok, és hogy mi módon juthatsz el a Parlamenttől a Pannónhalmi apátságig 9 lépéssel, akkor te ránk vagy kíváncsi. Poggyász vasárnap 9.00-kor a SuperTV2 műsorán. 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS