MŰSORAINK
Poggyász

Schneider Péter ismét egy elképesztően izgalmas kalandra invitálja a Poggyász nézőit. - vasárnap 9.55-kor a SuperTV2-n!
Tovább
A Poggyász ezúttal Magyarország két meghatározó borvidékére látogatott el. Hogy melyek ezek? A videóból kiderül!
Tovább
Schneider Péter megmutatta, hogy a Duna partja elképesztően sok érdekességet tartogat az érdeklődők számára.
Tovább
Schneider Péter ezúttal Budapesten kezdte meg a kirándulást, majd Szolnok, valamint Törökszentmiklós városát is górcső alá vette...
Tovább
A Poggyászban ezúttal a magyar borkultúra szempontjából fontos Szekszárd, továbbá az ennek közelében fekvő Sióagárd és Etyek kerültek bemutatásra. Hogy hogyan kapcsolódik Rókusfalvy Pál a különleges kiránduláshoz? A videóból kiderül!
Tovább

A Poggyász csapata először Gyulára, majd Makó városába látogatott el, Schneider Péter pedig ezúttal is elképesztő élményekkel gazdagodott.
Tovább
Schneider Péter Sárvár szemkápráztató látványosságait vette górcső alá, és arra is fény derült, milyen kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a csodás város a látogatók számára.
Tovább
A Poggyász ezúttal különleges, magyarországi helységekre látogatott el: a téli sportok szerelmeseinek kedvező Eplény, a legmagasabban fekvő település, Zirc, valamint Nemesvámos és Celldömölk városa is bemutatásra került az izgalmas út során.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS