MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 10.10
Ajánló -  A következő rész tartalmából.
Poggyász - vasárnap 9.45 - kor
Kinek mi jut eszébe a következő szavakról: kastély, erdő, patak, sütemény,farkas, medve, egy jóképű és bátor férfiú? Nem, nem Andersen meséi. Ez a valóság.
Poggyász vasárnap 10.15 - kor
Van aki a fiatal szőkéket szereti, akad aki az érett vörösökre bukik. Persze ott vannak még az üdítő feketék, nem beszélve az édes tüzesekről. A Poggyász segít mindet kifogni. Poggyász vasárnap 10.15-kor a SuperTV2-n.
Poggyász - vasárnap 9.55 - kor
Ajánló -  A böjti időszak hagyományai és minden, amit tudni érdemes Hollokőről. Poogyász - vasárnap, a SuperTV2-n. 
Poggyász - vasárnap 9.30
Ajánló - Ha a Poggyásszal tartasz, medencébe vet, onnét is kivesz, babák közé vet, onnét is kivesz, színházba is visz, onnét is kivesz, még akkor is, ha nem vagy Katalinka. Poggyász vasárnap 9.30-kor a SuperTV2-n!

Poggyász - vasárnap 9.15
Ajánló - Ébredj tibeti hangtálak hangjára, élvezd a fák ölelését, bizseregj földsugárzásban, építs tornyot szakemberrel, száguldj vizen, térj nyugovóra jurtában, és tedd mindezt a Poggyásszal! Poggyász vasárnap 9.15-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 10.15
Ajánló - Alice csodaországa bakfitty ahhoz képest, ahol habszivacsból épülnek a városok, ruhásszekrényekben lógnak a sonkák, akváriumban kortyolják a borokat, és tejfölben versenyeznek a snowboardosok. Igen, ez mind a Poggyász: vasárnap délelőtt 10.15-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 9.40
Ajánló - Ha kedved támad íjászkodni, zománcozni, vagy képet festeni, ha nem láttál még busójárást, egri vitézt vagy sokacbabot, akkor tarts a Poggyásszal. Cserébe a hó, amit ott láthatsz, garantáltan nem hűti ki a lakásod. Poggyász  vasárnap délelőtt 9.40-kor a SuperTV2-n!
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS