MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 10.10
Aki szereti a természetet, az állatokat, a városi sétákat, a szép tárgyakat, a zenét, az minket is szeretni fog. Aki pedig nem szereti mindezt, annak bebizonyítjuk, hogy mégiscsak szereti. Poggyász vasárnap 10.10-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 10.05
Igazán nem érhet minket az a vád, hogy nem billentjük ki a kedves nézőt a holtpontról. Igenis kibillentjük őt, méghozzá felfelé, lefelé, előre, hátra, de még a múltba is. Már abban az esetben, ha velünk tart. Poggyász, vasárnap délelőtt a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 10.25
Ha a nagyváros forgatagát kedveli vagy a vidék nyugalmát, ha a barokkos a szíve csücske, de akkor is, ha a rusztikus. Ha kávé rajongó, de akkor is ha a jeges juice, mindenképp érdemes a Poggyász csapatával tartania.
Poggyász – vasárnap 10.30
Mindenünk van, ami egy jó kis kalandfilmhez kell: van szafarink vadlovakkal, van vadnyugatunk ingó kövekkel, vadmadaraink és mocsarunk, a horizontot átszelő vonatunk, akcióhősünk és akciónk is bőven. Poggyász, vasárnap délelőtt!
Poggyász - vasárnap 10.25
Ha Ön a mosatlan edények helyett inkább magát áztatná, ha a munka vége helyett inkább a drótkötelet fogná, ha a porcicák helyett pedig inkább kecskéket nézne, akkor addig üsse a vasat, amíg meleg!

Poggyász - 2017. 06. 18.
A Poggyász Tunéziába vitte el a nézőket. Afrika legészakibb országában található pálmafákkal övezett tengerpart, száraz sivatag, de erdővel borított hegység és modern nagyváros is. Azok számára azonban, akik a nyüzsgés helyett nyugalomra vágynak, Djerba szigete a tökéletes választás. Schneider Péter bejárta Hournt Soukot, a sziget fővárosát, a piacon szemügyrevette a halválasztékot, amit vásárlás után rögtön el is készítenek a vevőnek, elárulta, hogyan lehet polipot fogni cserépedénnyel, de a kite surf alapjait is elsajátította a műsorvezető.
Poggyász - Vasárnap 10.40
Ha még sosem fogott szelet paplannal, nem licitált még halra, vagy esetleg mindig is szeretett volna múzsa lenni, és egy bébiteve megdögönyözése sincs ellenére, akkor önnek látnia kell Djerba szigetét!
Poggyász - vasárnap 9.40
Ezalkalommal összekuszáljuk a haját széllel, próbára tesszük a vádliját bringázással, megkínáljuk sült hallal, lóra is ültetjük, elhalmozzuk virágokkal, és aztán elolvasztjuk két őzikével.
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS