Poggyász
Poggyász - 2017. 06. 18.

A Poggyász Tunéziába vitte el a nézőket. Afrika legészakibb országában található pálmafákkal övezett tengerpart, száraz sivatag, de erdővel borított hegység és modern nagyváros is. Azok számára azonban, akik a nyüzsgés helyett nyugalomra vágynak, Djerba szigete a tökéletes választás. Schneider Péter bejárta Hournt Soukot, a sziget fővárosát, a piacon szemügyrevette a halválasztékot, amit vásárlás után rögtön el is készítenek a vevőnek, elárulta, hogyan lehet polipot fogni cserépedénnyel, de a kite surf alapjait is elsajátította a műsorvezető.

A műsorról: A Poggyász egy utazási magazin, amely hétről hétre új ötletekkel szolgál az egész családnak, hogy hol töltsék szabadidejüket, vagy éppen milyen programmal, kikapcsolódással színesítsék a hétvégéiket. Legyen szó természetjárásról, ismeretterjesztő programokról, gasztronómiáról, kultúráról, wellnessről, aktív pihenésről, mi bemutatjuk a legizgalmasabb úti célokat belföldön és külföldön egyaránt. A műsor segítségével felfedezhetik Magyarország érdekességeit és a világ csodáit.

Címkék: ajánló   poggyász

2017. június 18. 11:12Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS