AJÁNLÓ
Pimasz úr minden este Ottalszik

Jövő héten, hétköznap esténként a SuperTV2-n! Király Linda, Harsányi Levente, Kasza Tibi, Feke Pál és Bereczki Zoltán.

Pimasz úr Ottalszik extra vadonatúj részekkel, vadonatúj házigazdáknál. Móka, kacagás és az éjszakai vallomás.

Nézd meg a Pimasz úr Ottalszik videóját!

A műsorról: Sztárok otthonában éjszakázik Papp Gergely. A SuperTV2-n a riporter ismert emberek egy-egy napját mutatja be a reggelitől a másnapi ébredésig. A csípős humorú riporter igazán testhezálló feladatra vállalkozik: úgy mutatja be a sztárokat, ahogy ő látja őket. A kitűzött cél az, hogy legyen velük egész nap, kövesse minden lépésüket és az éjszakát is töltse náluk. A forgatás érdekessége, hogy a teljes stáb mindössze két főből áll: Gergő és operatőr-vágó felesége, Judit látogatják meg a sztárokat, ahol baráti házaspárként vendégeskednek. Abban, hogy Pimasz úr egyéni látásmódja még inkább hangsúlyos legyen, a fejére szerelt kamera gondoskodik. Fogkefe, pizsama, házipapucs bekészítve, indulhat a Pimasz úr Ottalszik – a SuperTV2 képernyőjén!

December 16-tól öt napon át új részekkel jelentkezik a Pimasz úr Ottalszik a SuperTV2-n. Papp Gergő ezúttal minden hétköznap más sztárnál húzza meg magát és hangolódik velük együtt a karácsonyra.

Pimasz úr ismét Ottalszik, méghozzá minden este másnál! A SuperTV2 rendhagyó riportműsorát, Pimasz úr sajátos stílusát, bevállalós kérdéseit hamar megkedvelték a nézők , ami talán annak is köszönhető, hogy a sztárok a saját otthonukban sokkal jobban megnyíltak a riporternek, mintha egy stúdióban beszélgettek volna. Az első évad lezárásaként december 16-tól, minden hétköznap este tíztől öt vadonatúj rész kerül a TV2-csoport prémium csatornájának képernyőjére. Papp Gergő és operatőr felesége, Judit újra felkerekedtek, hogy Kasza Tibivel, Király Lindával Harsányi Leventével, Szinetár Dórával és Bereczki Zoltánnal, valamint Feke Pállal töltsenek egy teljes napot és éjszakát.

Hat sztár, öt éjszaka, egy házaspár – Pimasz úr Ottalszik, december 16-tól minden hétköznap este 22 órától a SuperTV2-n!
 

Címkék: bereczki zoltán   feke pál   harsányi levente   kasza tibi   kasza tibor   király linda   pimasz   pimasz_1_évad   pimasz úr

2013. december 11. 10:00Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS