PIMASZ ÚR OTTALSZIK
Ezért adta Bangó Margitnak slágerét Deák Bill Gyula

Az énekesnő és Deák Bill Gyula Kőbányán ismerkedett meg...

Bangó Margit meghallotta ahogy Deák Bill Gyula előadja a Hosszú fekete haj című dalt és annyira megtetszett neki, hogy szóvá is tette, szívesen énekelné ő is, és az énekes Bangó Margitnak adta a szerzeményét.

Nézd meg a Pimasz úr Ottalszik videóját!

A műsorról: Sztárok otthonában éjszakázik Papp Gergely. A SuperTV2-n a riporter ismert emberek egy-egy napját mutatja be a reggelitől a másnapi ébredésig. A csípős humorú Pimasz úr igazán testhezálló feladatra vállalkozik: úgy mutatja be a sztárokat, ahogy ő látja őket. A kitűzött cél az, hogy legyen velük egész nap, kövesse minden lépésüket és az éjszakát is töltse náluk. A forgatás érdekessége, hogy a teljes stáb mindössze két főből áll: Gergő és operatőr-vágó felesége, Judit látogatják meg a sztárokat, ahol baráti házaspárként vendégeskednek. Abban, hogy Pimasz úr egyéni látásmódja még inkább hangsúlyos legyen, a fejére szerelt kamera gondoskodik. Fogkefe, pizsama, házipapucs bekészítve, indulhat a Pimasz úr Ottalszik – a SuperTV2 képernyőjén!

Címkék: bangó margit   deák bill gyula   pimasz_3_évad   pimasz_adás   pimasz úr   sláger

2014. december 9. 22:46Kapcsolódó anyagok

Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS