MŰSORAINK
Ötletgazdag

Ajánló - Az Ötletgazdag kreatív szereplői nem csak megálmodták ötleteiket, de életre is keltették azokat. A műsorban a legjobb magyar ötletekkel és azok megvalósításával találkozhattok. A következő adásban szó lesz a csuhéfonásról, elkalandozhattok a vákuumöntés világába és megnézhetitek hogyan működik egy programozó iskola. 
Tovább
Nézd meg az Ötletgazdag 13. részét!
Tovább
Az Ötletgazdag 12. adásában bemutatásra kerül egy forradalmasított 3D tervezés és egy innovatív hőtároló. Kiderül, milyen az okostérkő és az is, hogy lesz valakiből blogger.
Tovább
Az Ötletgazdag 11. adásában kiderült, hogyan lehet matekot tanulni egyszerűen, bemutatásra került a pécsi kesztyű újjáéledése, és az e-kereskedelemről is többet megtudhatsz.
Tovább
Az ÖtletGazdag 10. adásában Sági Szilárd utánajár, milyen egy zsebben hordozható EKG és egy szenzoros munkaruha. Megvizsgálásra kerülnek geometriai formák 3D-ben, sőt! Az is kiderül, hogyan lehet gyógyítani a virtuális térben.
Tovább

Az Ötletgazdag 9. adásában bemutatásra kerül egy szoftverfejlesztő cég, egy keresőoptimalizációval foglalkozó csapat, egy biciklialkatrészekből tervezett designlámpa és egy transzfercég is, sőt! Az is kiderül, hogyan működik az elektromos robogó.
Tovább
Ismerj meg néhány nagyszerű magyar startup vállalkozást! Egy testvérpár frappáns és nem mindennapi szuveníreket forgalmaz, egy másik csapat pedig akciókamerák képstabilizálásával foglalkozik. Az Ötletgazdag 8. adásában ezenkívül kiderül, mennyire fontos a megújuló energia használata, és az is, hogy mit jelent az automatizált vagyonkezelés.
Tovább
Egy magyar csapat olyan applikációt fejlesztett, ami segíti a parkolást, egy másik pedig mozgó és élethű effektekkel dobja fel a szelfiket. Az Ötletgazdag adásában emellett bemutatásra kerül egy családi pénzügyekkel foglalkozó alkalmazás, aminek segítségével a szülők nyomon követhetik gyermekeik pénzmozgását.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS