MŰSORAINK
Összezárva Friderikusszal

Számtalan világsztárral, köztük híres sportolókkal és sztárokkal játszott együtt, Bill Gates is köztük van, akiről azt mondta: sportszrető ember, de nem annyira tehetséges teniszező. Kiderült: velük ingyen játszott, legtöbbjükkel baráti kapcsolatot ápol, de pénzt sohasem kérne tőlük.
Tovább
A megfejtés nincs a felsoroltak között. Az egykori Nagy Ő egy negyedik fogalommal határozta meg mit jelent számára a jó megjelenés.
Tovább
Senki sem tudja miért fogta meg őt valaki hátulról, de beverte a fejét egy betonszegélybe és másnap tért magához a kórházban - ezt mesélte Sándor Friderikusznak arról a bizony esetről. Ennek kapcsán kerültek szóba a drogok is, amely kapcsán kijelentette, ő sosem élt ilyen szerekkel.
Tovább
Mindent megtett volna, ha például edzhette volna a magyar válogatottat, de nem kértek idehaza a tudásából - ez is szerepet játszott abban, hogy 2010-ben kiment Amerikába akkori szerelmével. Úgy látja, ami idehaza van a sportban, az ˝mutyi, mutyi, mutyi˝.
Tovább
Az egykori válogatott teniszező Friderikusznak bevallotta, sosem bonyolította túl egyéjszakás kalandjait. Ha megvolt a kémia és megtörtént a szex, akkor annak csak egy célja volt. Hogy mi, az a videóból kiderül!
Tovább

Lapozd át galériánkat, arról, hogy töltötte a napot Friderikusz Sándor és a teniszező, Noszály Sándor.
Tovább
Kiderült, hogy nem jelentkezett a Nagy Ő-be Noszály Sándor, de mégis elvállalta a szereplést. Az ott kiválasztott lánnyal egyébként a műsor után össze is költöztek és éltek is együtt egy ideig.
Tovább
Megcsalta Henit, és miére észbe kapott, szerelme otthagyta őt. Mély depresszióba esett, 12 napig nem aludt, majd hazajött és itt kórházban is kezelték. Mikor erekciója volt, tudta, hogy meggyógyult - mesélte élete legsötétebb időszakáról Noszály Sándor.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség