MŰSORAINK
Összezárva Friderikusszal

A legendás operaénekes hosszú, fájdalmas harcot vívott betegségével. Arról, hogy miként vette fel a küzdelmet a végzetes kórral, lánya Gregor Bernadett mesélt megdöbbentő őszinteséggel Friderikusz Sándornak.
Tovább
Szeretem, ha a meztelenséghez ideológiát gyártunk - mondta kissé ironikusan Gregor Bernadett, akinek egyébként mindkét meztelen fotózása nagyon jó élmény volt. Úgy fogta fel a fotózást, hogy színésznőként aktmodellt játszik.
Tovább
Cuki, bárányos pizsamában töltötte az estét Gregor Berni, bár nem sokat tudott aludni a stúdiólakásban, ébredéskor is csodaszép volt, álmosan és smink nélkül.
Tovább
Szegeden volt tanárnő az édesanyja, háromdiplomás gyönyörű nő volt. Apukája és édesanyja 13 évig éltek együtt. Körülbelül 14 éves lehetett Berni, mikor rájött, miért furcsa az anyukája. Kiderült, alkoholproblémái voltak, ez vezetett a váláshoz és az évtizedekig tartó lassú öngyilkosság végül oda vezetett, hogy 61 évesen meghalt.
Tovább
Friderikusz Sándorral végig vették életének meghatározó párkapcsolatait. Gregor Bernadett elmondta, hogy például mi vonzotta Geszti Péterben, vagy Magyar Attilában és hogy mi az igazság róla és Zámbó Jimmy-ről.
Tovább

A bulvárban dolgozók kapcsán mondta azt a színésznő, hogy rengeteg bántották, de valahol tudták, hogy ő nem tudja megvédeni magát. És igazuk is volt. Mint fogalmazott, úgy érzi magát ebből a szempontból, mint egy menhelyi kutya, akit leadtak, mert verte a gazdája...
Tovább
A színésznő elmesélte, hogy pánikrohamot kapott a színpadon, teste felmondta a szolgálatot és összeesett előadás közben. Mindehhez nemcsak a színházban kialakult helyzet, hanem magánéletének alakulása is vezetett, a terheket és a stresszt már nem bírta a szervezete...
Tovább
Színésznőkét, emberként, szülőként, egyre nehezebb boldogulni - mesélte Berni, úgy érzi: rengeteget dolgozik, kevesebb pénzért. Elolvasta a Jobbik programját és magánemberként is megismerte néhány politikusukat. Elmondta, hogy miért ment el a Jobbik rendezvényre, hozzátette: semmiféle szélsőséges megnyilvánulással nem tud és nem is akar azonosulni.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség