MŰSORAINK
OLIMPIÁSZ

A műsorvezető és Király Viktor egyaránt szurkol a magyaroknak az olimpián. Míg az énekes rendszeresen boxol, addig Cooky a focira esküszik. Kapus poszton jásztik, és a barátaival, köztük Dzsudzsák Balázzsal szokta rúgni a bőrt. Elárulta: múltkor hét gólt kapott a sztárfutballistától.
Tovább
Az énekes boxolni jár, de minden edzés végén rájön a sportág veszélyeit. Elmondta, hogy már tört is el az orra emiatt, de az első ˝törést˝ mégsem az ökölvívás, hanem testvére, Ben okozta neki, aki betörte a híres énekes orrát. Viktor kifejtette, miért is történt mindez.
Tovább
Az egykori szépségkirálynő odafigyel az étkezésre, de elmondta, hogy a megnyert szépségverseny előtt sokat koplalt, ezt viszont ma már nem tudná megtenni. Manapság ha este megkíván valamit, akkor nem tartja vissza magát, hanem inkább kinyitja a hűtőajtót, és eszik valamit. A modell arról is beszélt, hogy kiket kísér majd különös figyelemmel az riói olimpián.
Tovább
Az olimpikonok nemrég mutatták be a riói formaruhákat, ami előtt a versenyzők egy fotózáson is részt vettek. Az úszó Verrasztő testvéreknek nagyon tetszik a magyar küldöttség felszerelése, Dávid már a következő James Bond-film forgatásán is részt venne bennük. Egy kis késéssel érkeztek a próbára, amivel kapcsolatban Evelyn elmondta, a doppingbizottság miatt csúsztak meg az érkezéssel.
Tovább
A világklasszis úszó Rióra készül. Az OlimpiÁSZ kamerája beleshetett az uszodába, ahol Laci - aki már mindenhol megverte a világot, akinek az egész ország drukkol - élete legnagyobb kihívása előtt áll!
Tovább

Kiderül, lehet-e sminkben úszni, számít-e a divat a sportpályán, hogyan marad érintetlen a szinkronúszók frizurája a víz alatt is és hogyan határozza meg akár egy egész életre a nőiességet, a vonzó tartást a gyerekkori sport.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS