MŰSORAINK
OLIMPIÁSZ

A világklasszis úszó Rióra készül. Az OlimpiÁSZ kamerája beleshetett az uszodába, ahol Laci - aki már mindenhol megverte a világot, akinek az egész ország drukkol - élete legnagyobb kihívása előtt áll!
Tovább
Kiderül, lehet-e sminkben úszni, számít-e a divat a sportpályán, hogyan marad érintetlen a szinkronúszók frizurája a víz alatt is és hogyan határozza meg akár egy egész életre a nőiességet, a vonzó tartást a gyerekkori sport.
Tovább
Ajánló - Kajakszerelem: Gyulai Zsolt harminc év után is lapátol. Cseh Laci riói aranyra készül. Nőnek maradni sport közben: Csisztu Zsuzsi is tudja, hogyan kell. A sikeredzők titka: Borkai Zsolt a MOB-kisokosban. OlimpiÁSZ: gyorsabban, magasabbra, erősebben! Szombaton 9:40-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Ajánló - Kemény Dénes és a fiúk: a vízipólósok történelmet írtak. Huszárvágás: vívóink Rióra készülnek. Harc a dopping ellen: Borkai Zsolt a MOB kisokosban. 
Tovább
Ajánló - A gyűrűkirály Csollány álma: elmondja, amiről még sohasem mesélt. Lovon, vízben, levegőben: öttusázóink Rióra készülnek. Cipő kölcsönben: magyar lányt csodál a világ. Befutóban Rióra: Borkai Zsolttal, a MOB elnökével. Olimpiász: gyorsabban, magasabbra, erősebben. Szombaton 9:55-kor a SuperTV2-n!
Tovább

Ajánló -   Gyorsabban, magasabbra, erősebben! Olimpiász - a sport mindenkié! Szombaton 9:45-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS