MŰSORAINK
OLIMPIÁSZ

Ajánló - A kardvívás ikonja: Szabó Bence történelmet írt Barcelonában. Édesanyák, feleségek, akik az olimpikonjaink mögött állnak. Jó sportolók, tanulóbajnokok: főszerepben az életút a MOB-kisokosban. Olimpiász: gyorsabban, magasabbra, erősebben!
Tovább
A műsorvezető és Király Viktor egyaránt szurkol a magyaroknak az olimpián. Míg az énekes rendszeresen boxol, addig Cooky a focira esküszik. Kapus poszton jásztik, és a barátaival, köztük Dzsudzsák Balázzsal szokta rúgni a bőrt. Elárulta: múltkor hét gólt kapott a sztárfutballistától.
Tovább
Az énekes boxolni jár, de minden edzés végén rájön a sportág veszélyeit. Elmondta, hogy már tört is el az orra emiatt, de az első ˝törést˝ mégsem az ökölvívás, hanem testvére, Ben okozta neki, aki betörte a híres énekes orrát. Viktor kifejtette, miért is történt mindez.
Tovább
Ajánló - Szöul birkózóbajnoka: Sike András sikertörténete. Sportoló sztárok: Király Viktor és Cooky titkai. Fiatal olimpikonok a siker útján. Mindez a MOB-kisokosban. Olimpiász: gyorsabban, magasabbra, erősebben!  
Tovább
Az egykori szépségkirálynő odafigyel az étkezésre, de elmondta, hogy a megnyert szépségverseny előtt sokat koplalt, ezt viszont ma már nem tudná megtenni. Manapság ha este megkíván valamit, akkor nem tartja vissza magát, hanem inkább kinyitja a hűtőajtót, és eszik valamit. A modell arról is beszélt, hogy kiket kísér majd különös figyelemmel az riói olimpián.
Tovább

Ajánló - Aranytrió: újra összeáll a legendás olimpiai bajnok öttusa csapatunk. Bajnokok eledele: Mit esznek olimpiai bajnokaink Rióban? Kiemelt sportösztöndíjak: Borkai Zsolt a MOB-kisokosban. OlimpiÁSZ: gyorsabban, magasabbra, erősebben! Szombat délelőtt a SuperTV2-n!
Tovább
Az olimpikonok nemrég mutatták be a riói formaruhákat, ami előtt a versenyzők egy fotózáson is részt vettek. Az úszó Verrasztő testvéreknek nagyon tetszik a magyar küldöttség felszerelése, Dávid már a következő James Bond-film forgatásán is részt venne bennük. Egy kis késéssel érkeztek a próbára, amivel kapcsolatban Evelyn elmondta, a doppingbizottság miatt csúsztak meg az érkezéssel.
Tovább
Ajánló - Cigánykerékből lólengés: Borkai Zsolt sikertörténete. Lapát a vízben: kajak-kenusaink Rióra készülnek. Olimpikon szépségek: magyar formaruha Brazíliában. 
Tovább
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS