NaNee!
Az év legőszintébb sztárja: Lakatos Márk

A SuperTV2.hu látogatóinak szavazásán a Shopping Királynők stylistja nyerte el az év legőszintébb sztárja megtisztelő címet.

Lakatos Márk nyerte a SuperTV2.hu látogatóinak szavazását, így a stylist megkapta az év legőszintébb sztárja megtisztelő címet. Semmit sem bán mindabból, amit elmondott a NaNee! című műsorban, hiszen sok mindent amúgy is tudtak már róla és amúgy sem érdemes rágódni a történteken – fejtette ki a stylist. Amikor például a melegségét felvállalta, az is megnyugvás volt inkább számára és onnantól kezdve sokkal természetesebb lett az életében minden. Továbbá kifejtette, szerinte a média tipizálja az embereket, állandó jelzőket aggat rájuk, és emiatt tulajdonképpen - a média szerint - kizárólag az az egy dolog érdekli a nézőket/olvasókat velük kapcsolatban. Lakatos Márk elmesélte, nem tudna egy konkrét jelenetet kiragadni a NaNee! című műsorból, viszont megmaradt benne az ottani hangulat, és az, hogy megint milyen jól érezhette magát. Viszont van valami, amit korábban nem hitt el, de az átalakítós műsoraiban megtanulta, milyen nagy igazság: ez pedig az, hogy sokszor az őszinteségnél fontosabb a kíméletesség. Úgy gondolja, néha fontosabb, hogy szeretetet és energiát küldjünk a másiknak, ahelyett, hogy a szemébe mondanánk az igazságot.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: lakatos márk   nanee! teljes adás   nyertes   őszinteség   verseny

2014. május 13. 11:00Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség